Weekend med spa i advent

DAY-HOOKSSPA-199

Välkommen till vackra Hooks Herrgård i jultider. Koppla bort från decemberstressen och unna dig en weekend med sköna bad och god mat. Här upplever du den stämningsfulla herrgården, kopplar av i spat, umgås med kollegor eller vänner och njuter av julstämningen i herrgården.

Är du ute efter en skön och avkopplande fredag eller lördagskväll i adventstid? Med ”En slags skönare kväll”  checkar du in på rummet från 16.00, så vi rekommenderar en skön promenad i den Småländska naturen innan du får tillgång till rummet. I herrgårdens restaurang avnjuts en trerätters meny, som kockarna omsorgsfullt komponerat efter säsongens smaker innan ni får tillgång till spaavdelningen där ni kan koppla av fram till kl 23.00. Efter en god natts sömn kan du njuta av frukostbuffén och en fantastisk utsikt över sjön, innan spat bjuder in till mer avkoppling eller ett träningspass innan hemresan.

I ”spapaket” har du istället tillgång till hotellrum och spa från 15.00. Under eftermiddagen njuter du av varma & kalla källor och kopplar av i vårt bastulandskap med upplevelseduschar. Passa på att ta ett uppfriskande dopp i sjön, ett energigivande träningspass eller unna dig en skön behandling. Dagen avslutas med en trerätters middag och morgonen därpå väntar en härlig frukostbuffé i herrgårdens restaurang.

EN SLAGS SKÖNARE KVÄLL
Herrgårdens trerätters vintermeny
Tillgång till spa & fitness kl 19-23.00
Ett glas mousserande vin i spabaren
Lån av badrock, tofflor och handduk
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris
Fredag 1 985 kr per person
Lördag 2 185 kr per person
Tillägg för boende i herrgården 200 kr/person
Enkelrumstillägg 300 kr
Kan bokas fredagar och lördagar från 24 nov-16 dec.

JULWEEKEND MED SPA I ADVENTSTIDER
Tillgång till spa & fitness kl 15-20.00
Lån av badrock, tofflor och handduk
Trerätters vintermeny
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris
Måndag-fredag 1 985 kr per person
Lördag 2 185 kr per person
Söndag 1 485 kr per person
Enkelrumstillägg 300 kr

Paketet gäller med ankomst 24/11-21/12. Om du är intresserad av att fira jul på Hooks Herrgård kan du läsa mer om julfirande

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00 (till 23.00 för boende med En slags skönare kväll). Från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.