Spalyx för två

behandlingslounge

Unna dig och någon du bryr dig om den ultimata spaupplevelsen. På spalyx för två bor ni en svit och bjuds på mousserande vin och fruktfat vid ankomst. Ni lånar badrock och tofflor och möter upp er spaterapeut i behandlingsavdelningen. Behandlingarna utförs i ett av våra VIP-rum, där ni kan njuta av vår horisontaldusch och massage.

Efter behandlingen är ni välkomna att koppla av i vilorummet eller i vårt spa. På kvällen serveras en smakfull middag och efter en god natts sömn i Carpe Diem-sängar väntar vår kravmärkta frukostbuffé. Njut sedan av en badritual och mer sköna bad innan vistelsen avslutas med en god lunch.

SPALYX FÖR TVÅ
Mousserande vin och fruktfat på rummet
Lån av badrock, tofflor och handdukar
Schampo, balsam och duschgelé
Relax och träning på spa & fitness
Behandling i VIP-rum: Horisontaldusch 25 min och kroppsbehandling 20 min (totalt 50 minuter för två personer med en terapeut)
Ett glas mousserande och frukt i VIP-rummet
Herrgårdens middagsbuffé
Övernattning, del i svit
Kravmärkt frukostbuffé
Sparitual med produkter från Kerstin Florian
Dagens husman en av dagarna

Ankomstdag                     Pris per person
Söndag 4 635 kr
Måndag-fredag 5 035 kr
Lördag 5 335 kr

Information

Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Med ett spapaket har du tillgång till spat från 15.00-20.00 på ankomstdagen och från 7.00-11.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Ert hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoveras vintern 2018/2019. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang. Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.