Spalyx för två

behandlingslounge

Unna dig och någon du bryr dig om den ultimata spaupplevelsen. På spalyx för två bor ni en svit och bjuds på mousserande vin och fruktfat vid ankomst. Ni lånar badrock och tofflor och möter upp er spaterapeut i behandlingsavdelningen. Behandlingarna utförs i ett av våra VIP-rum, där ni kan njuta av vår horisontaldusch och massage.

Efter behandlingen är ni välkomna att koppla av i vilorummet eller i vårt spa. På kvällen serveras en smakfull trerätters middag i restaurangen. Efter en god natts sömn i Carpe Diem-sängar väntar vår kravmärkta frukostbuffé. Njut sedan av en badritual och mer sköna bad innan vistelsen avslutas med en god lunch.

SPALYX FÖR TVÅ
Mousserande vin och fruktfat på rummet
Lån av badrock, tofflor och handdukar
Schampo, balsam och duschgelé
Relax och träning på spa & fitness
Behandling i VIP-rum: Horisontaldusch 25 min och kroppsbehandling 20 min (totalt 50 minuter för två personer med en terapeut)
Ett glas mousserande och frukt i VIP-rummet
Herrgårdens trerätters meny inkl. kaffe
Övernattning, del i svit
Kravmärkt frukostbuffé
Sparitual med produkter från Kerstin Florian
Dagens husman en av dagarna

Ankomstdag                     Pris per person
Söndag 4 635 kr
Måndag-fredag 5 035 kr
Lördag 5 335 kr

Information

Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Ert hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har ni fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med ett spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 350 kr.