Spapaket med golf

spa o golf

Kombinera det bästa av två världar genom att unna dig och någon du bryr dig om den ultimata spa- och golfupplevelsen i Småland. Spela golf på en utav våra golfbanor, bli serverad en tre rätters middag av högsta klass och vakna upp till en härlig frukostbuffé innan du kan njuta av en förmiddag på spaavdelningen.

SPAPAKET MED GOLF ETT DYGN
Spaentré
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé
Greenfee

Ankomstdag                     Pris per person
Söndag 1 885 kr
Måndag-fredag 2 285 kr
Lördag 2 585 kr
Enkelrumstillägg 300 kr
Tillägg för rum i herrgården 200 kr/pers
Extra greenfee 400 kr/pers

SPAPAKET MED GOLF TVÅ DYGN
Spaentré, två dagar
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny, två kvällar
Övernattning, del i dubbelrum, två nätter
Kravmärkt frukostbuffé, två dagar
Greenfee

Pris 4 070 kr per person
Tillägg för boende i herrgården 400 kr/person
Enkelrumstillägg 600 kr

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 12.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-21.00, från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 335 kr.