Spapaket med golf

spa o golf

Kombinera det bästa av två världar genom att unna dig och någon du bryr dig om den ultimata spa- och golfupplevelsen i Småland. Spela golf på en utav våra golfbanor, bli serverad en middag av högsta klass i vår fantastiska restaurang med utsikt över Hokasjön och vakna upp till en härlig frukostbuffé innan du kan njuta av en förmiddag på spaavdelningen.

SPAPAKET MED GOLF ETT DYGN
Spaentré
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny eller middagsbuffé*
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé
Greenfee

Ankomstdag                     Pris per person
Söndag 1 885 kr
Måndag-fredag 2 285 kr
Lördag 2 685 kr
Enkelrumstillägg 300 kr
Tillägg för rum i herrgården 500 kr/pers
Extra greenfee 400 kr/pers

SPAPAKET MED GOLF TVÅ DYGN
Spaentré, två dagar
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny eller middagsbuffé, två kvällar*
Övernattning, del i dubbelrum, två nätter
Kravmärkt frukostbuffé, två dagar
Greenfee

Pris 4 070 kr per person
Tillägg för boende i herrgården 1000 kr/person
Enkelrumstillägg 600 kr

Boka online

* Fram till 30 april serveras herrgårdens trerätters middag på buffé. Se även våra sommarpaket

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med ett spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen (enklare städning förekommer under morgontimmarna), spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoverades vintern 2018/2019. Här tillagar våra kockar en smakfull middag med naturliga råvaror av hög kvalitet. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.