Dansa med Tobias Karlsson

I mars kommer härliga Tobias Karlsson till vår träningshelg och dansar med oss. Ta med en vän, kompisgänget, mannen eller gör som många andra resenärer – res själv. Vi kan lova att du finner vänner för livet. Vi kombinerar massa rolig varierande träning för alla nivåer, allt från nybörjare till vana motionärer.

Med Tobias dansar vi Jive till ”Don´t stop me now” med massor av energi och glädje och showdance till ”This is me”, där vi mobiliserar en armé mot mobbing och utanförskap. Danspassen blandas med bland annat Yoga, Moveoo, Löpteknik och Afro. Johanna tar med oss på en föreläsning om kost, där fokus ligger på att våga äta allt.

Självklart har vi även gott om tid för spa-lyx och att avnjuta god mat & dryck i härlig herrgårdsmiljö. Det tycker vi är två av de viktigaste programpunkterna på en träningshelg.

NÄR: 6-8 mars, 2020

VAR: Hooks Herrgård, några mil söder om Jönköping

TRÄNINGSPAKET 6-8/3:
Boende i två nätter, två frukostar, två luncher, två middagar, mellanmål, tillgång till spa, alla träningspass och föreläsning.

Pris 4 400 kr per person, del i dubbelrum (400 kr i enkelrumstillägg).

Boka din plats

För frågor och information, kontakta Emma på emma.w@hooksherrgard.se

Programmet börjar ca 15.00 på fredagen och slutar kl 13.30 på söndagen.
Fullständigt program kommer under september.

 

Tobias Karlsson

Tobias började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skördat internationella framgångar. Han har vunnit tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen ”Burn the floor” och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 15 säsonger av tv-programmet Let´s Dance i både Sverige, Danmark och Norge. Tobias brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig. Tobias Karlsson har även varit på Sverigeturné med sin egen dansikal ” En dans på rosor”.