Dansa med Tobias Karlsson

I mars kommer härliga Tobias Karlsson till vår träningshelg och dansar med oss. Ta med en vän, kompisgänget, mannen eller gör som många andra resenärer – res själv. Vi kan lova att du finner vänner för livet. Vi kombinerar massa rolig varierande träning för alla nivåer, allt från nybörjare till vana motionärer.

Med Tobias dansar vi Jive till ”Don´t stop me now” med massor av energi och glädje och showdance till ”This is me”, där vi mobiliserar en armé mot mobbing och utanförskap. Danspassen blandas med bland annat Yoga, Moveoo, Löpteknik och Afro. Johanna tar med oss på en föreläsning om kost, där fokus ligger på att våga äta allt.

Självklart har vi även gott om tid för spa-lyx och att avnjuta god mat & dryck i härlig herrgårdsmiljö. Det tycker vi är två av de viktigaste programpunkterna på en träningshelg.

NÄR: 6-8 mars, 2020

VAR: Hooks Herrgård, några mil söder om Jönköping

TRÄNINGSPAKET 6-8/3:
Boende i två nätter, två frukostar, två luncher, två middagar, mellanmål, tillgång till spa, alla träningspass och föreläsning.

Pris 4 400 kr per person, del i dubbelrum (400 kr i enkelrumstillägg).

Träningshelgen är fullbokad. Om du har möjlighet att komma med kort varsel vid sjukdom är du välkommen att boka en plats på reservlistan. Kontakta Emma på emma.w@hooksherrgard.se

PROGRAM 6-8 MARS

FREDAG 6/3
Från 15.30 Incheckning i konferenshuset samt kaffe och smörgås
16.00 Välkomna och information (kom ombytta till träningskläder
16.15-16.45 Move your body med Johanna (Rännet) samt fotografering
16.50-17.30 Tabata med Jennie (Rännet)
17.30 Ombyte till middag
18.30 Gemensam middagsbuffé i herrgården
19.30-22.00 Kvällsspa
LÖRDAG 7/3
7.00 – 9.00 Tillgång till SPA och gym
7.30 – 8.00 Morgonjogg med Maria eller Powerwalk med Johanna
7.00 – 9.00 Frukost i herrgården
9.00 -10.00 Yoga power flow med Maria (Logen)/ Cirkelträning med Jennie (Rännet)
10.10-11.10 Cirkelträning med Jennie (Rännet)/ Yoga power flow med Maria (Logen)
11.10 Mellanmål i konferensloungen
11.25-12.25 Showdans med Tobias Karlsson (Rännet)
12.30 Lunchbuffé i herrgården
13.45-14.45 Föreläsning ”Att våga äta allt” med Johanna
15.00-16.00 Jive med Tobias Karlsson (Rännet)
16.00 Smoothie, frukt & smörgås i konferensloungen
16.30- SPA / Fria aktiviteter
19.30 Fördrink i salongerna
20.00 Gemensam trerätters middag i herrgårdens restaurang
SÖNDAG 8/3
7.00 – 9.00 Tillgång till SPA och gym
7.00 – 7.30 Morgonjogg med Johanna
7.30 – 8.15 Morgonyoga med Maria
7.00 – 10.30 Frukost i herrgården & utcheckning senast 11.00
9.15-10.00 Moveoo med Elin (Rännet) / Aerobic med Emelie (Logen
10.15-11.00 Aerobic med Emelie (Logen) / Moveoo med Elin (Rännet)
11.00 Mellanmål
11.30-12.30 Zumba med Annelie
Från 12.30 Lunchbuffé i herrgården

Med reservation för ändringar

Tobias Karlsson

Tobias började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skördat internationella framgångar. Han har vunnit tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen ”Burn the floor” och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 15 säsonger av tv-programmet Let´s Dance i både Sverige, Danmark och Norge. Tobias brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig. Tobias Karlsson har även varit på Sverigeturné med sin egen dansikal ” En dans på rosor”.

Passbeskrivningar:

Move your body
Med hjälp av schlager musik och enkla stegkombinationer får du ett pulshöjande träningspass med mycket endorfiner. Passar både nybörjare och vana deltagare.

Tabata
Passet är uppbyggt i intervaller, en Tabataserie är alltid 20 sekunder intensivt jobb med 10 sekunders vila som upprepas 8 gånger. Tabata är högintensivt pass som förbättrar din kondition och styrka. Du jobbar under korta tidsintervaller där du maximerar ansträngningen. Eftersom alla övningar kan anpassas efter träningsvana så passar passet både dig som nybörjare och träningsvan.

Moveoo
Med Moveoo vill vi återskapa glädjen i att röra på sig oavsett nivå och mål och på så sätt öka välmående hos människor. Moveoo är känt för att vara en utmanande och samtidigt tillåtande träningsmetod som som ofta lockar fram skratt. Läs mer om Moveoo

Yoga Power Flow
Fysiskt yoga pass med härligt flow. Vi tränar med flödanderörelser t.ex. ”solhälsningen”, den är särskilt lämplig som uppvärmning vid början av ett Yoga-Pass. Hela kroppen aktiveras, muskler, senor och band sträcks ut. Övningarna utförs efter varandra och koordineras med in- och utandningen. Fokus ligger på samspelet mellan andning och kropp. Perfekt för alla som gärna rör sig med mjuka, skonsamma rörelser, passar även för nybörjare.

Showdans med Tobias
Ett känslosamt pass där vi mobiliserar en armé mot mobbing och utanförskap. Vi dansar till ”This is me” från ”The Greatest Showman”.

Jive med Tobias
Ett jivepass med massor av energi och glädje till ”Don´t stop me now”. Queen när de är som bäst.

Cirkelträning
Här jobbar vi med stationer för ökad kondition, muskeltillväxt och fettförbränning. Du jobbar under tidsintervaller. Här får du en optimal blandning av styrka, kondition och bålträning. Den utmanande blandningen av övningar höjer pulsen och tar din träning till nästa nivå. Denna träningsform passar alla, både dig som vill ha en fysisk utmaning och dig som är nybörjare då du arbetar efter din egen förmåga och förutsättningar.

Aerobic
Ett fartfyllt och rolig pass med olika stegkombinationer. Kombinationer binds ihop till serier av rörelser som ger dig en perfekt konditions- och förbränningsträning. Det är den ideala träningsformen för använda hela kroppen och ha roligt.

Föreläsning – ”Vågar du äta allt
Idag är vår kosthållning ett stort samtalsämne och ibland kretsar hela livet kring vad du får äta och inte. Sociala medier är extremt duktiga på att påverka oss kring kost.  Hur gör du, vågar du äta allt?