Träning

I vårt gym tränar du i en glaskub på taket och njuter av denna fantastiska utsikt över Hokasjön. Här finns konditionsmaskiner, som löpband, crosstrainer och motionscyklar. Gymmet erbjuder även multimaskin och smithmaskin med fria vikter. För ytterligare träning med fria vikter finns hantlar, kettlebells och medicinbollar mm. Styrketräning förebygger såväl som bygger upp en optimal allmänhälsa och är ett viktigt komplement till konditionsträning. I vårt yogarum finns också möjlighet för träning med egen kroppsvikt eller stretching när lokalen är ledig.

Gruppträningspass erbjuds dagligen (undantag vid vissa högtider samt juli), som till exempel yoga eller vattengympa. Du anmäler dig i spareceptionen senast två timmar innan passet börjar. Om det inte är någon bokad på dagens pass 90 minuter innan ställs passet in. Åldersgräns 15 år, förutom under vissa lov när vi erbjuder pass för barn.

Hotellgäster har fri tillgång till gym, om du inte bor på hotellet får du tillgång till fitnessavdelningen genom spaentré. Gymmet har öppet 06.30-21.00 alla dagar, spareceptionen är bemannad 9.00-20.00. Åldersgräns 13 år i målsmans sällskap.

Klicka här för information om våra pass och tider

 

Min Friskvård