Hookaloppet 1 september

Efter succén planerar vi för nästa års event som går av stapeln den 1 september. För fjärde året i rad promenerar, lunkar eller springer vi tillsammans ett lopp i förmån för Tappra Barn. 2019 skänktes 10 000 kr till välgörenhetsorganisationen vars syfte är att samla in pengar till barn som har det tufft och hjälpa dem lokalt.

NÄR: Den 1 september 2020. Start klockan 18.00.
Nummerlapp finns att hämta vid registreringen utanför herrgården från 17.00.
Gemensam uppvärmning med instruktörer från Hook Spa & Fitness kl 17.45.

LOPPET: Löpning eller promenad 5 km runt Österskog alternativt 10 km löpning.
Efter loppet bjuds på något att äta samt dryck.

Barn under 12 år medverkar i målsmans sällskap till halva priset, med en separat anmälan (barn i barnvagn behöver ingen anmälan).

TÄVLINGSAVGIFT: 100 kr per person, går oavkortat till Tappra Barn. Valfri överstigande summa är välkommet för dig som vill ge ett större bidrag.

I PRISET INGÅR: Medverkan i Hookaloppet, vickning och dryck samt bidrag till Tappra Barn

 

ANMÄLAN

Sista anmälan senast 27 augusti.

Anmälan är bindande, vid sjukdom eller frågor kontakta Therese på marknad@hooksherrgard.se

 

Tappra Barn är en liten, flexibel och effektiv välgörenhetsorganisation vars syfte är att samla in pengar till barn som har det tufft, och hjälpa dem lokalt där vi verkar. Detta innebär alltså att vi värnar om barnen som finns i vår närmiljö. Hjälpen som fås syns, och vi är stolta över att kunna göra skillnad där vi finns! Samtliga som väljer att bidra kan direkt se vilken nytta som görs i den egna hemstaden och se vad pengarna går till. De stora bidragsgivarna, som primärt utgörs av små och medelstora företag får mycket tillbaka genom att medverka på Tappra Barns olika tillställningar och aktiviteter. Tappra Barn erbjuder en samhörighet och ett fantastiskt företagsnätverk i respektive stad. Tappra Barn är alltså en fungerande länk mellan olika företag, kommuner och privatpersoner. Något som genomsyrar verksamheten är ”Nätverka med hjärtat” och det är något som stämmer väl överens med hur vi arbetar med våra lokala partners och bidragsgivare. Vi talar ofta och varmt om våra företagspartners men ska inte glömma alla godhjärtade privatpersoner som också bidrar mycket – alla kan inte göra allt, men alla kan göra något!

Verksamheten påbörjades under 2011 i form av en välgörenhetsgolf som ägde rum i Linköping. Det har sedan lett till att vi finns i fler orter, men också till betydligt många fler insamlingstillfällen. I dagsläget samarbetar Tappra Barn med mer än 500 olika partners och över 5 miljoner svenska kronor har skänkts till bland annat Barndiabetesfonden, Tjejjouren Beata, Friends, Ronald McDonald Hus, Barnkliniken på Ryhov och Jontefonden. Medlen som skänks samlas in genom olika kampanjer och events, via privatpersoner och partnerskap med företag. Tappra Barn är i dagsläget verksamma i fem städer, Linköping, Jönköping, Göteborg, Halmstad och Norrköping. Respektive stad har ambassadörer och lokala värdar. Under rubriken ”Här finns vi” finns mer information om hur vi jobbar i respektive stad, om våra lokala värdar och ambassadörer. Utöver våra lokala värdar och ambassadörer har några ”riksambassadörer”, dessa är: Kristin Kaspersson, Mackan Edlund, Janne Schaffer, Matilda Boson och David Lindgren.

Genom att bidra till Tappra Barn kan du göra en märkbar skillnad, och du kan själv se resultatet av ditt bidrag i din hemstad. Vi hjälper många barn som har det tufft i vår närhet.

Du kan när som helst swisha ett valfritt bidrag till stiftelsen Tappra Barn på nummer 123 030 31 07, som är kopplat till Jönköping.

Läs mer om Tappra Barn

 

Hookaloppet arrangeras i samarbete med:

 

”Vi ser vårt samarbete med Hooks Herrgård som ett naturligt sätt att tillsammans göra tillvaron lite bättre för alla de barn som vi vet blir hjälpta genom sponsringen av Tappra Barn”, Peter Johansson, Prevox