Personlig träning/PT

DAY-HOOKSSPA-049

Vill du komma igång med din träning? Ha hjälp med att förbättra din kost? Tränar du kanske inför något lopp och vill ha extra hjälp? Är kroppen kanske skadad och behöver hjälp att komma tillbaka? Eller vill du bara ha ny motivation?!

På Hooks Herrgård Spa & Fitness finns personliga tränare som hjälper dig att hitta glädjen i att träna och att komma närmre dina mål. Vi erbjuder allt från en timma, programsättning samt PT i par eller grupp. Pris från 790 kr.

Erbjudande:

  • Boka tre timmar och få dagspa må-to för en person, pris 2370 kr (värde 2765 kr)
  • Boka tio timmar och få 60 minuters massage må-to, pris 7900 kr (värde 8795 kr)

 

För dig som är intresserad av att få mer motivation eller vill få en helhet erbjuder vi två olika paket:

Coachsamtal
Här pratar vi om ditt inre. Om hur du behåller motivationen i både träning och kost. Vi hittar dina drivkrafter för att nå dina mål och tar träningen till en helt ny nivå. En timma konsultation 690 kr.

Hela jag
Här jobbar vi med helheten. Genom en konsultation skräddarsyr vi ett träningsschema som kan utföras i ett gym, i din bostad, utomhus eller vad som passar dig bäst. Under 8 veckor jobbar du med träningsupplägget och sedan träffas vi för ett uppföljningsmöte. Kosten är en mycket viktig del i resultaten, därför ingår även kostrådgivning för att kunna maximera resultaten och för att lättare kunna nå målen. Hela jag är ett perfekt paket för dig som vill få en ”kick-start”, eller för dig som vill ta träningen till en helt ny nivå. Investering 2995 kr.

 

Kontakta våra personliga tränare för bokning:
Jennie Wall
traning@hooksherrgard.se

Jerry Karlsson
jerry4@telia.com