Det lilla extra

FrokenII

Det finns stora möjligheter för dig som vill sätta guldkant på din vistelse eller förgylla vistelsen för familj och vänner som ni vet ska bo här.

Hos oss kan du förbeställa ett välkomstpaket för en stundande hotellvistelse och vi ser till att överraskningen väntar på rummet. Eller kan du göra tilläggsbeställningar som spaentré, behandling, en golflektion, ett vinpaket till middagen eller ett fång med röda rosor på middagsbordet.

Tänk på att många utav extrabeställningarna bör förbokas ett par dagar innan ankomst för att vi ska kunna tillgodose era önskemål. Och tveka inte att fråga oss om det du önskar inte finns med som förslag.

Spa

Unna dig en skön stund i Hooks Herrgård Spa & Fitness. Här kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Det finns ett bastulandskap med upplevelseduschar och rum för sköna behandlingar och träning. I gymmet finns konditionsmaskiner och fria vikter och vi erbjuder även träningspass som vattengympa och yoga.

Prova gärna vår sparitual, där produkter från Kerstin Florian utgör grunden för sparitualen som ni utför på egen hand.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår hovmästare rekommenderar utvalda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 350 kr.

VIP-paket

Våra VIP-paket är välkomstpaket av varierande storlekar och innehåll för att passa olika tillfällen.
Se våra olika VIP-paket

Blommor

Överraska med en blombukett på rummet eller på bordet till middagen. Pris efter överenskommelse.

Uppgradering av rum

Om du vill sätta guldkant på din vistelse kan du uppgradera rummet till ett stort dubbelrum eller svit. Kontakta oss för priser.

Aktiviteter

Alla våra gäster har tillgång till vårt gym och för att få tillgång till spa köper man spaentré (om det inte ingår i sitt paket). För boende gäster som vill spela golf är det 300 kr i tillägg för en greenfee.

Provningar av alla dess slag är populära bland våra gäster. Vare sig det gäller vin, whisky, öl eller choklad kan vi hjälpa er att få ett kostnadsförslag. Här kan du läsa mer om våra aktiviteter för privatgäster och grupper.