Påsklovspaket

traktoren-barn

Ta med barnen till Hooks Herrgård på påsklovet. Kom bort från vardagen och få lite extra tid med varandra. Herrgårdens omgivningar bjuder in till många härliga aktiviteter. Varför inte umgås med familjen ute i naturen och njut av vandring, cykeltur eller en roddtur på Hokasjön? Avsluta dagen med en middag tillsammans i avkopplande miljö.

Herrgårdens trerätters meny (barnrätt och glass till barnen)
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé

Pris 1 385 kr per person
Barn i extrabädd 0-4 år gratis, 5-14 år 480 kr

Priset gäller med ankomst 15-18 april.

Se även påsklovspaket med spa

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.

Restaurang

För att möta marknadens behov bygger vi ut herrgårdens restaurang och kök. Under ombyggnad används vår gamla matsal Verandan & salongerna i herrgården som restaurang. Våra kockar tillagar en smakfull middagsbuffé med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.