Påsklovspaket

traktoren-barn

Ta med barnen till Hooks Herrgård på påsklovet. Kom bort från vardagen och få lite extra tid med varandra. Herrgårdens omgivningar bjuder in till många härliga aktiviteter. Varför inte umgås med familjen ute i naturen och njut av vandring, cykeltur eller en roddtur på Hokasjön? Avsluta dagen med en middag tillsammans i avkopplande miljö.

Herrgårdens trerätters meny (barnrätt och glass till barnen)
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé

Pris 1 385 kr per person
Barn i extrabädd 0-4 år gratis, 5-14 år 480 kr

Priset gäller med ankomst 26-29 mars och 2-6 april.

Se även påsklovspaket med spa

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. Vinpaket till tre rätters middag från 335 kr per person.