Påskpaket med vinprovning

Påsken på Hooks Herrgård bjuder på lite extra lyx, tradition och avkoppling. Innan middag bjuder Värdens Vin med sommelier Christian Bävemark in till vinprovning i en av våra salonger. Här provas fyra sorters viner i vårens tema. Det kommer bli en rosé, ett  vitt och två röda viner. Efteråt serveras en trerätters middag efter säsongens smaker och efter en god natts sömn står den härliga frukostbuffén uppdukad.

PÅSKPAKET
Tre rätters middag
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé

Ankomstdag         Pris/person
Långfredag                2 185 kr
Påskafton                   2 185 kr

Enkelrumstillägg 300 kr
Tillägg greenfee 400 kr
Tillägg spa 300 kr (från 15 år)

Boka direkt

Information

Vi rekommenderar att boka bord till vår härliga påskbuffé som serveras fredag-måndag kl. 13.00-15.00, påskbuffé.

Paketet är bokningsbart långfredag och påskafton.

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, beställa ett VIP-paket till rummet eller entré till spa.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull trerätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. Vinpaket till tre rätters middag från 335 kr per person.