Julweekend

xmas_L08

Unna dig det lilla extra, ta en paus från decemberstressen och låt oss skämma bort dig. Upplev den stämningsfulla herrgården, umgås med kollegor eller vänner och njut av julens smaker.

WEEKENDPAKET I ADVENTSTIDER
Trerätters vintermeny eller julbuffé med show på Rännet (fredagar och lördagar)
Dans, fredag och lördag i Bistron
Logi, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Ankomstdag                     Pris per person och dygn
Söndag 1 485 kr
Måndag-fredag 1 685 kr
Lördag 1 885 kr
Enkelrumstillägg 300 kr

Paketet gäller med ankomst 24/11-22/12. Om du är intresserad av att fira jul på Hooks Herrgård kan du läsa mer om julfirande

Barn

Vi välkomnar självklart barn på våra weekendpaket. Pris för barn: 0-3 år gratis, 4-7 år 240 kr, 8-14 år 480 kr.
I priset ingår rätt från barnmeny, logi i extrasäng samt frukostbuffé.

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, boka behandling, spaentré eller beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen. Tillägg för spa är 300 kr för våra boende gäster, notera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 335 kr.