Hooksherrgård Kvällsspa 3

Kvällsspa

Vad är väl vackrare än skymning över Hokasjön? Få saker om du frågar oss. Upplev skymningen med kvällspa, som börjar när lugnet lagt sig och dimman stiger från varma källor. Du tillbringar en välbehövlig stund i vår avkopplande oas med upplevelseduschar, fotbad och kneipp. Med utsikt över Hokasjön i skymning kan du bada i vår ångande utomhuspool samtidigt som du njuter av stjärnhimlen och stillheten i omgivningarna. Under kvällen äter du en räksmörgås eller pokebowl i spabaren.

Du har även tillgång till vårt gym, om du skulle vilja. Kombinera gärna din spavistelse med en sparitual, för den ultimata upplevelsen.

Hooks Herrgård bastu

I kvällsspa ingår: 
- Spaentré klockan 20.00-23.00 
- Lån av badrock och handduk
- Tofflor att ta med dig hem
- Kerstin Florian-produkter i duschrummet
- Tillgång till gym
- Räksmörgås eller Pokebowl med kyckling, lax eller vegansk
   (välj rätt i steg 2 i onlinebokningen)


Fredag                   675 kr

Lördag                   775 kr

Boka kvällsspa online

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Inför kvällsspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad till klockan 23.00 de dagar vi erbjuder kvällsspa. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år.

Sparitual

Vill du maximera din spavistelse med en sparitual? Vi erbjuder sparitualer som du utför själv med hjälp av väldoftande produkter från Kerstin Florian. Du väljer mellan två ritualer, Vederkvick eller Rofylld. Båda ritualerna inkluderar fyra viktiga delar; fysisk aktivitet, mental avkoppling, hälsosam kost och behandling. Efter din sparitual kan du njuta av lugn och ro i ett tyst rum i behandlingsavdelningen. Klicka här för att läsa mer om sparitualerna.