Hooksherrgård Golf 7

Golf i Småland

Hooks Herrgård är golf. Vi älskar allt från utslag och puttar till promenader över fairway och turer i golfbilen. Vår förkärlek till sporten gör att vi skulle våga kalla den en extra familjemedlem.

Redan 1934 byggdes herrgårdens fyra första hål och blev bland de första i Sverige. Sedan vi i familjen Edberg tog över har resten av Parkbanan samt Skogsbanan tillkommit. Båda är opartiskt några av Sveriges vackraste golfbanor, framförallt har de mycket gott rykte bland Sveriges golfare.

Även om familjens egna spelare är av varierande kaliber, från Martina Edberg som proffsspelat i USA till farfar Stefan Edberg som tycker att ”greenen lutar väldigt på vissa ställen”… ligger golfen oss riktigt varmt om hjärtat. 

I vårt Golfcenter kan du botanisera bland klubbor, njuta en bit mat och dra gamla historier om hole-in-ones. Där huserar både shop, restaurang, kansli, klubbrum och omklädningsrum. I shopen hittar du den senast trendande pikén och skönaste golfskorna. Vi erbjuder marknadens bästa sortiment i samarbete med Golfstore. Du kan också få hjälp att ta ditt golfspel till nya höjder, både med coachning och genom att vi bygger dina golfklubbor efter custom fitting.

 

Golfbanorna är stängda för säsongen och öppnar igen våren 2024

Populära golfpaket

Vill du veta mer om golf på Hooks Herrgård?
Klicka på länkarna för mer information: golfpaket, golfskola, golfbanor, företagsgolf eller greenfee

Läs gärna mer om: golfpaket med boende