Behandlingslounge

Spapaket lyx

Vi ger alltid det lilla extra, men det här spapaketet är till för dig som vill ha en extra guldkant på din vistelse. Ni bor i en av våra sviter och får vid incheckning njuta av mousserande vin och färsk frukt på rummet, innan ni glider in i badrock och tofflor. När ni är redo beger ni er till behandlingsavdelningen där er spaterapeut möter upp. Här får ni varsin konsultation med fotbad för att förbereda för en behandling anpassad just för dig och dina behov. Efter behandlingen föreslår vi att fortsätta njuta av lugnet i vilorummet med en hembakad kaka och valfri hälsosam smoothie.

På kvällen serveras en fantastisk trerätters middag komponerad av säsongens smaker. Efter en god natts sömn bjuds ni åter till bords, nu för en härlig frukostbuffé, innan ni åter rör er till spat för fler avkopplande och lugnande behandlingar.

Spapaket lyx ger dig:

  • Mousserande vin och fruktfat på rummet
  • Lån av badrock, tofflor och handdukar
  • Tillgång till spa och träning
  • Behandling: Varsin 60-minutersbehandling (inklusive fotbad och konsultation)
  • Smoothie och kaka i samband med behandlingen
  • Trerätters middag
  • Hotellnatt i svit
  • Schampo, balsam och duschgelé från Kerstin Florian på hotellrummet
  • Frukostbuffé

 

Pris från 3 795 kr per person beroende på ankomstdag

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Åldersgräns

Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov då barn från 10 år välkomnas i spat vardagar, pris 200 kr. Här hittar du information om barnspa.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00.

På avresedagen klockan 7.00-10.00 har du som boende gäst möjlighet att boka till spaentré för 100 kr per person. Observera att det förekommer visst underhåll under första morgontimmen, samt att alla källor och bastu inte är öppna.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 14 dagar innan ankomst, läs vår policy för specialkost.

Vi rekommenderar att boka middagstid i samband med bokning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan 15.00 (från 13.30 för dig med spa från 14.00), utcheckning från rummet senast klockan 11.00 på avresedagen.