Behandlingslounge

Spapaket lyx

Vi ger alltid det lilla extra, men det här spapaketet är till för dig som vill ha en extra guldkant på din vistelse. Ni bor i en av våra sviter och får vid incheckning njuta av mousserande vin och färsk frukt på rummet, innan ni glider in i badrock och tofflor. När ni är redo beger ni er till behandlingsavdelningen där er spaterapeut möter upp och tar er till vårt vip-rum, väl där bjuds ni horisontaldusch och massage i en duobehandling. Självklart serverar vi bubbel och färsk frukt även här. När ni känner er nöjda föreslår vi att fortsätta njuta av lugnet i vilorummet eller i en varm pool.

På kvällen serveras en fantastisk trerätters middag komponerad av säsongens smaker. Efter en god natts sömn bjuds ni åter till bords, nu för en kravmärkt frukostbuffé, innan ni åter rör er till spat för fler avkopplande och lugnande behandlingar.

Spapaket lyx ger dig:

 • Mousserande vin och fruktfat på rummet
 • Lån av badrock, tofflor och handdukar
 • Tillgång till spa och träning
 • Behandling i spasvit: Horisontaldusch 25 min och kroppsbehandling 25 min
  (totalt 60 minuter för två personer med en terapeut)
 • Ett glas mousserande och frukt i VIP-rummet
 • Trerätters middag
 • Hotellnatt i svit
 • Schampo, balsam och duschgelé från Kerstin Florian på hotellrummet
 • Kravmärkt frukostbuffé

 

Pris från 8 100 - 9 500 kr beroende på ankomstdag

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Åldersgräns

Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov då barn från 10 år välkomnas i spat vardagar, pris 200 kr. Här hittar du information om barnspa.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00, spareceptionen är bemannad 9.00-20.00.

På morgonen klockan 7.00-9.00 har du som boende gäst med spaentré tillgång till spa & gym (viss typ av städning kan förekomma under morgontimmarna).

Gymmet är öppet 6.30-22.00. Önskar du träna rekommenderar vi att du bokar tid, då vi har begränsat antal platser: Boka tid

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka tid för middag och frukost inom en vecka. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att få bästa möjliga upplevelse och för undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan. 15.00, utcheckning från rummet senast klockan 11.00.