Hooksherrgård Spa Barn 36

Dagspa barn

Tröttnat på iPads, stoj och stim? Eller bara vill unna er och de större barnen sköna bad och avkoppling under lovet? Ta med barnen till oss och låt oss skämma bort er med en lyxig dag. Börja med en härlig frukostbuffé innan ni kliver in i en oas av lugn och ro. Där kan ni ta ett avkopplande bad tillsammans i varma och kalla källor, njuta av bastulandskap och uppfriskande upplevelseduschar eller ta ett dopp utomhus i varma källor precis intill sjökanten. Vill ni boka en behandling tillsammans finns det möjlighet att göra det. Avsluta eller börja spaupplevelsen med lunch i restaurangen.

Gäller barn från 10 år i målsmans sällskap nedan lov, övrig tid har vi en åldersgräns på 15 år.

Påsklovspaket dagspa

DAGSPA 9.00-13.00

- Lån av badrock och tofflor (från stl 37)

- Tillgång till spaavdelningen

- Produkter från Kerstin Florian i duschrummet

- Lunch i Bistron


Pris vecka 26-32

Barn från 10 år 350 kr

Vuxen 525 kr

Paketet gäller med ankomst vardag vecka 26-32.

 

FÖRBOKNING

Dagspa för barn kan ej bokas online.

Platser släpps måndagen veckan innan.

Telefonnummer 0393-210 80 eller bokning@hooksherrgard.se, begränsat antal platser.

Inför dagspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-20.00. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov.

Till barnen finns möjlighet att låna en av våra mindre badrockar samt tofflor från storlek 37. Om man vill vara säker på att de passar kan man ta med egen badrock samt tofflor.

Behandling

Vill du boka till en behandling till ditt dagspa? Till våra yngsta gäster finns speciell behandlingsmeny som är anpassad för barn 10-15 år.

Kommande lov

HÖSTLOV

Vecka 44, måndag-fredag
Dagspa 9.00-13.00

För information

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80