Hooksherrgård Spa Barn 36

Dagspa barn

Tröttnat på iPads, stoj och stim? Eller bara vill unna er och barnen sköna bad och avkoppling under lovet? Ta med barnen till oss och låt oss skämma bort er med en lyxig dag. Börja med en härlig frukostbuffé innan ni kliver in i en oas av lugn och ro. Där kan ni ta ett avkopplande bad tillsammans i varma och kalla källor, njuta av bastulandskap och uppfriskande upplevelseduschar eller ta ett dopp utomhus i varma källor precis intill sjökanten. Vill ni hellre boka en behandling finns det möjlighet att göra det. Avsluta spaupplevelsen med en enkel lunch i spabaren eller med lunch i restaurangen innan hemfärd.

  

Praktisk information

Till dagspa barn är barn från 10 år välkomna under vissa lovdagar. Under höstlov och sportlov finns det möjlighet att boka träningspass för barn, boka platser här.

 

Datum och tider

HÖSTLOV - Vecka 44
Måndag-fredag klockan 9.00-12.00 samt 13.00-16.00 (den sena tiden främst för boende gäster).

Gäller barn från 10 år, övrig tid har vi en åldersgräns på 15 år.

 

I spaupplevelsen ingår:

- Lån av handduk

- Tillgång till spaavdelningen

- Tillgång till träningspass för barn

- Produkter från Kerstin Florian i duschrummet

 

Pris

Barn från 10 år 245 kr

Vuxen 395 kr

 

Förbokning

Platser för dagspa lov släpps 14 dagar innan, dvs den 12 oktober.
Förbokas via telefonnummer 0393-210 80 eller bokning@hooksherrgard.se, begränsat antal platser.
Kan ej bokas online.

 

Inför dagspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-20.00. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov.

Till barnen finns möjlighet att låna en av våra mindre badrockar samt tofflor från storlek 37. Om man vill vara säker på att de passar kan man ta med egen badrock samt tofflor.

Behandling

Vill du boka till en behandling till ditt dagspa? Till våra yngsta gäster finns speciell behandlingsmeny som är anpassad för barn 10-15 år.