Hooksherrgård Spa Barn 36

Dagspa barn

Tröttnat på iPads, stoj och stim? Eller bara vill unna er och de större barnen sköna bad och avkoppling under lovet? Ta med barnen till oss och låt oss skämma bort er med en lyxig dag.

Här kliver ni in i en oas av lugn och ro, där kan ni ta ett avkopplande bad tillsammans i varma och kalla källor, njuta av bastulandskap och uppfriskande upplevelseduschar eller ta ett dopp utomhus i varma källor precis intill sjökanten.

Vill ni boka en behandling tillsammans finns det möjlighet att göra det. Upplevelsen bokas i samband med en måltid, se dagspapaket nedan.

DAGSPA LOV

DAGSPA 9.00-12.00

- Lån av badrock och tofflor (från stl 37)

- Tillgång till spaavdelningen

- Produkter från Kerstin Florian i duschrummet

- Frukostbuffé, pokebowl eller räksmörgås


Pris

Barn från 10-14 år vardag 350 kr
Vuxen vardag från 545-595 kr, beroende på måltid

Gäller vecka 26 samt 28-32

DAGSPA 10.00-13.00

- Lån av badrock och tofflor (från stl 37)

- Tillgång till spaavdelningen

- Produkter från Kerstin Florian i duschrummet

- Dagens lunch i Bistron eller räksmörgås/pokebowl i spat


Pris

Barn från 10-14 år 350 kr vardag
Vuxen vardag från 545-595 kr, beroende på måltid


Gäller vecka 26 samt 28-32

BOKNING
Bokningen görs online på nedan länk.

Betalning med presentkort?

Om du har ett presentkort med 11 tecken, (tex MR85586-W555) kan du betala din bokning online. Om ditt presentkort endast har siffror eller färre tecken än 11 kan du tyvärr inte använda presentkortet för att betala online, då vi har bytt bokningssystem.

Du kan välja att betala med kort för att säkra upp platserna, vilket vi rekommenderar då platserna bokas upp snabbt. Om du väljer att göra det lämnar du presentkortet vid ankomst och vi gör en återbetalning till dig på samma kreditkort som betalningen gjordes.

Alternativt kan du kontakta bokningen på 0393-21080 från kl 8.00 den 25 februari om du har ett presentkort som du inte kan betala med online. Förbered med nummer på ditt presentkort samt vilket paket och datum ni önskar boka.

 

Vill du boka behandling?
Boka först ditt dagspapaket och kontakta oss på telefon 0393-210 80 med en förfrågan.

Kommande perioder för dagspa med barn:

Höstlov vecka 44

Notera att vi har stängt för underhåll i spat vecka 27.
Den varma källan utomhus kommer att vara ur funktion även vecka 24 - 27.

Inför dagspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse.

Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-20.00. 

Till barnen finns möjlighet att låna en av våra mindre badrockar samt tofflor från storlek 37. Om man vill vara säker på att de passar kan man ta med egen badrock samt tofflor.

Lunchen serveras i herrgårdens restaurang i samband med vistelsen. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost så snart som möjligt innan ankomst, läs vår policy för specialkost.


Behandling

Vill du boka till en behandling till ditt dagspa? Till våra yngsta gäster finns speciell behandlingsmeny som är anpassad för barn 10-15 år.

För information

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80