Hooksherrgård Konferens 17

Referenser konferens

Många av våra konferensgäster är återkommande gäster hos oss. Vi ser det som ett gott betyg.

Det gör oss stolta och får oss att sträcka på oss lite extra. Några av dem vill dessutom dela med sig av sina upplevelser hos oss, vilket vi är mycket glada och tacksamma över.

Logga LF Symbol RGB

"En fantastiskt positiv konferensupplevelse med personal i världsklass på alla avdelningar. Värdinnorna på konferensavdelningen är väldigt hjälpsamma och serviceminded utöver det vanliga. Att miljön är fantastisk, spa:et underbart och maten god är uppskattat av alla deltagare och gör att man kan varva sina möten med härlig avkoppling på olika sätt. Helheten med dessutom padel och golf, gör anläggningen komplett.

Vi kan starkt rekommendera Hooks Herrgård för er konferens. Ni kommer att trivas!"

Mats Hall & Fredrika Vännman, Länsförsäkringar Mäklarservice AB

Hags Logga

”Som återkommande konferenskund i samband med våra utbildningar får vi möjligheten att uppleva vad Hook Herrgård har att erbjuda. Konferens, restaurang, spa och gym i fin omgivning. En perfekt mix av det bästa. Vi är väldigt nöjda med det samarbete och den service vi får från personalen på Hooks Herrgård och känner oss alltid varmt välkomna.”

 

Tove Due, projektledare HAGS Academy

Logga

”En fantastisk konferensanläggning, som alltid levererar på högsta nivå. Vi känner alltid en omtänksamhet och service vilja för att vi skall få en toppupplevelse varje gång!

Vi har även valt att bjuda våra huskunder till Hooks herrgård, för en underbar upplevelse i samband med att de kommer till vår fabrik för att se sitt nya Willa Nordic hus.”

Klas Fridsäll, CEO, Willa Nordic AB

KABE LOGO

"KABE har under många år förlagt sina återförsäljarmöten på Hooks Herrgård, vilket är mycket uppskattat hos våra kunder, särskilt bland våra utländska gäster som stortrivs i den unika miljön på Hook. I samband med mötena har vi utnyttjat de olika faciliteterna som Hooks Herrgård har att erbjuda, alltifrån golf, spa och padel till en roddtur i båt eller fiske i sjön.

Hooks Herrgård har en mycket fin konferensavdelning med bra möjligheter till utställning av fordon, vilket fungerar perfekt för oss. Dessutom serveras god mat i den fina restaurangen och övernattning i trivsamma rum. Vi vill passa på och tacka för ett mycket trevligt och professionellt bemötande av hela gänget ute på Hooks Herrgård."

 

Pia Weinz Karlsson, marknadskommunikationschef, KABE AB