Hooksherrgård Golf 14

Golfpaket

Det finns få saker som slår att tillbringa en solig dag på någon av Sveriges bästa 18 hålsgolfbanor, Skogsbanan eller Parkbanan. Hos oss bokar du en golfweekend med det lilla extra; förutom fantastisk golf i böljande småländsk natur, får du hotellrum i herrgårdsmiljö, mat i världsklass och möjlighet att koppla av i vårt rofyllda spa.

Vill du njuta lite längre av herrgårdsliv och golf och kanske passa på att fila på tekniken genom att ta lektioner med något av våra duktiga proffs? Då finns det både fyra-, fem- och sjudagars-paket.


När du inte riktigt vill att helgen ska ta slut 

Golfpaket classic en söndag? Självklart! Skippa söndagsångesten och förläng helgen med oss. För vet du vad? Söndag är nog den absolut bästa dagen att komma hit. Det är generellt lite lugnare, vilket ger dig en fridfull och avkopplande avslutning på veckan och dessutom gör det mindre avtryck i plånboken. Golf på småländska helt enkelt.

GOLFPAKET

  • En greenfee
  • Trerätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé


Se tillgängliga datum och uppdaterade priser online

Tillägg per person & dygn:
Rum i herrgården 500 kr eller svit 800 kr, extra greenfee 400 kr mån-tors/500 kr fre-sön, spaentré från 300 kr, enkelrum 300 kr

Boka flera dygn?
Vid bokning flera dagar erhålls 10 % rabatt per dygn

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Kan bokas med ankomst från 6 april 2023

Barn

Klart att barn är välkomna till oss. Pris för barn: 0 – 4 år gratis, 5 – 14 år 680 kronor. I priset ingår trerätters meny från barnmenyn, logi i extrasäng samt frukostbuffé.

Spelar ditt barn golf? Addera en junior greenfee för 200 kr.

 

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om tillgång till vår spaavdelning, en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info.

 

Samarbete med andra golfklubbar

Vi gillar samarbete, så därför har vi ett gott sådant med flertal golfklubbar i regionen. Så om du vill komplettera ett golfpaket hos oss med spel på en annan golfbana, går det utmärkt.

 

Läs mer om klubbarna:

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan 15.00, utcheckning från rummet senast klockan 11.00.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.