Hooksherrgård utekälla tjejer

Ta ledigt från vardagen 

När du behöver komma bort en stund finns vi här för dig. Vår spaanläggning vilar med utsikt över den vackra Hokasjön och här tar du ett avkopplande bad i varma och kalla källor och dricker en uppfriskande grön smoothie i vår ångande utomhuspool. Efter att ha tillbringat en stund i det varma vattnet kanske du till och med vågar dig på ett uppfriskande dopp i den iskalla sjön precis utanför? Vi lovar att det väcker dig till liv.

När du varvat ner kanske du blir sugen på att spela lite padel, golf eller yoga? Våra omgivningar inbjuder till en härlig mix av möjligheter för dig som vill kombinera spavistelsen med fysisk aktivitet. Och när du tränat färdigt tar du dig tillbaka till spat och fortsätter njuta av bastulandskapet, upplevelseduschar eller bokar in dig på en rengörande ansiktsbehandling.

Efter en dag med spa och träning kan du njuta av vällagad god mat och dryck i vår charmiga restaurang. När sen tröttheten smyger sig på kryper du ner i prassliga lakan som lovar en god natts ostörd sömn. På morgonkvisten serveras en kravmärkt frukostbuffé som sätter dig i stämning för fler avkopplande och lugnande spabehandlingar.

Spapaket

Dagspa

Vill du veta mer om spa på Hooks Herrgård?
Klicka på länkarna för mer information: spapaket, dagspa, behandling, träning, presentkort eller aktiviteter