Seniorer

Dagspa senior 65+

För dig som har lite mer tid för vardagslyx rekommenderar vi att besöka oss en vardag. Dessutom har du som senior ett förmånligare pris på förmiddagar måndag-fredag. Spa på Småländska kallar vi det.


Förmiddagen tillbringar du i spat med upplevelseduschar, bastulandskap, fotbad och kneipp. Här finns gott om plats för att koppla av och njuta av lugnet. Med utsikt över den vackra Hokasjön kan du bada i både varma och kalla källor eller dricka en uppfriskande grön smoothie i vår ångande utomhuspool. Du kanske till och med vågar dig på ett uppfriskande dopp i sjön precis utanför? Särskilt vinterbad sägs ha mycket positiv inverkan på kropp och själ.

Som spagäst är du välkommen att träna på egen hand i vårt gym med fantastisk utsikt.

I dagspa förmiddag ingår: 

  • Spaentré 9.00-12.00 eller 10.00-13.00
  • Lån av badrock & handduk samt tofflor som gåva
  • Kerstin Florian produkter i duschrummet
  • Tillgång till gym

Pris
Måndag-fredag från 250 kr/person

Erbjudandet gäller tom 23 december i mån av plats för seniorer från 65 år, med ankomst helgfri måndag-fredag

För bokning och information

Uppge Dagspa senior vid bokning för att erhålla rabatten (kan ej bokas online)

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Inför dagspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-20.00. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov. Klicka här för att läsa mer information inför dagspa och regler kring avbokning av spa och behandling.


Sparitual

Vill du maximera din spavistelse med en sparitual? Vi erbjuder sparitualer som du utför själv med hjälp av väldoftande produkter från Kerstin Florian. Du väljer mellan två ritualer, Vederkvick eller Rofylld. Båda ritualerna inkluderar fyra viktiga delar; fysisk aktivitet, mental avkoppling, hälsosam kost och behandling. Efter din sparitual kan du njuta av lugn och ro i ett tyst rum i behandlingsavdelningen. Våra sparitualer


Behandling

Vill du boka till en behandling till ditt dagspa? Klart du vill. Med hjälp av välutbildade, professionella och kunniga terapeuter ser vi till att behandlingen passar ditt behov. Därför bokar du bara den tid du vill ha och bestämmer om du vill att fokus ska vara på ansikte, kropp eller fötter. Resten tar vi hand om. När du kommer till oss får du en konsultation av din terapeut som skräddarsyr din behandling. Våra behandlingar