Seniorer

Spapaket 65+

En av fördelarna med att vara pensionär är att du har tid när ingen annan har det, till exempel i början på veckan. Så därför välkomnar vi dig som är 65+, när det är som mest fridfullt och tillgängligt hos oss. Du rör dig mellan ett avkopplande bad i varm eller kall källa, njuter av bastulandskapet och bryter upp med uppfriskande upplevelseduschar, innan du sjunker ner i en skön vilstol. Visst låter det fantastiskt?

Vill du kombinera din spavistelse med fysisk aktivitet erbjuder omgivningarna en härlig mix av möjligheter, till exempel styrke- eller konditionsträning i vårt gym eller en runda på golfbanan precis utanför.

När kvällen nalkas serverar vi en välsmakande trerätters middag komponerad av säsongens utvalda smaker. På morgonkvisten bjuder vi dig åter till bords men nu för att njuta vår goda kravmärkt frukostbuffé, innan du tar dig tillbaka till spat för fler avkopplande och lugnande behandlingar.

SPAPAKET 65+ ETT DYGN

 • Tillgång till spa & gym
 • Lån av badrock och handduk
 • Tofflor som gåva
 • Herrgårdens trerätters middag
 • Övernattning i dubbelrum
 • Frukost

 

Pris från 1 585 kronor per person
Gäller med ankomst söndag eller måndag

SPAPAKET 65+ TVÅ DYGN

 • Tillgång till spa & gym
 • Lån av badrock och handduk
 • Tofflor som gåva
 • Herrgårdens trerätters middag, två kvällar
 • Övernattning i dubbelrum, två nätter
 • Frukost, två dagar

 

Pris från 2 900 kronor per person
Gäller med ankomst söndag eller måndag

Tillägg per person:
Enkelrum 300 kr/dygn, rum i herrgården 500 kr/dygn eller svit 1000 kr/dygn, greenfee 400 kr/st

Uppge 65+ vid bokning

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Åldersgräns

Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov då barn från 10 år välkomnas i spat vardagar. Gäller vecka 7, 8, 15, 26-32 samt 44.

 

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00, spareceptionen är bemannad 9.00-20.00.

På morgonen klockan 7.00-9.00 har du som boende gäst med spaentré tillgång till spa & gym (viss typ av städning kan förekomma under morgontimmarna).

Gymmet är öppet 6.30-22.00. På grund av begränsat antal platser rekommenderar vi att du reserverar tid för träning: Boka tid

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka tid för middag och frukost inom en vecka. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att få bästa möjliga upplevelse och för undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan. 15.00, utcheckning från rummet senast klockan 11.00.