Seniorer

Spapaket 65+

En av fördelarna med att vara pensionär är att du har tid när ingen annan har det, till exempel i början på veckan. Så därför välkomnar vi dig som är 65+, när det är som mest fridfullt och tillgängligt hos oss. Du rör dig mellan ett avkopplande bad i varm eller kall källa, njuter av bastulandskapet och bryter upp med uppfriskande upplevelseduschar, innan du sjunker ner i en skön vilstol. Visst låter det fantastiskt?

Vill du kombinera din spavistelse med fysisk aktivitet erbjuder omgivningarna en härlig mix av möjligheter, till exempel styrke- eller konditionsträning i vårt gym eller en runda på golfbanan precis utanför.

När kvällen nalkas serveras ett glas mousserande vin i herrgårdens bar innan du sitter till bords för en välsmakande trerätters middag med säsongens smaker. På morgonkvisten bjuder vi dig åter till bords men nu för att njuta vår härliga frukostbuffé.

SPAPAKET 65+

  • Tillgång till spa & gym 14.00-17.00 eller 9.00-12.00 på avresedagen
  • Lån av badrock och handduk
  • Tofflor som gåva
  • Ett glas mousserande vin en halvtimma innan middagstid
  • Herrgårdens trerätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé

 

Boka online och få 10 % rabatt på våra paket
Gäller med ankomst söndag-tisdag

Gäller i mån av plats, och släpps minst två månader innan ankomst

Tillägg per person:
Enkelrum 300 kr/dygn, rum i herrgården 500 kr/dygn eller svit 900 kr/dygn, greenfee 500 kr/st

Uppge 65+ vid bokning

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Notera att vi har stängt för underhåll i spat vecka 27.
Den varma källan utomhus kommer att vara ur funktion även vecka 24 - 27.

Åldersgräns

Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov då barn från 10 år välkomnas i spat vardagar. Gäller vecka 7, 8, 14, 27-32 samt 44.

 

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00, spareceptionen är bemannad 9.00-20.00.

På avresedagen klockan 7.00-10.00 har du som boende gäst möjlighet att boka till spaentré för 100 kr per person. Observera att det förekommer visst underhåll under första morgontimmen, samt att alla källor och bastu inte är öppna.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 14 dagar innan ankomst, läs vår policy för specialkost.

Vi rekommenderar att boka middagstid i samband med bokning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan 15.00 (från 13.30 för dig med spa från 14.00), utcheckning från rummet senast klockan 11.00 på avresedagen.