IMG 1868

Sparitual

En upplevelseresa genom vårt vackra spa.

Genom tiderna har människor i Europa känt till de positiva hälsoeffekterna av mineralvattenbad. Mineraler och spårämnen är mycket viktiga beståndsdelar i människokroppen och ger oss fantastiska effekter.

Redan på Hippokrates & Platons tid använde man bad med varmt och kallt vatten för att njuta och återhämta sig, detta gärna i samband med idrottsutövande. Växelverkan mellan varmt och kallt vatten är hälsobringande för hela kroppen.

Med produkter från Kerstin Florian har vi utformat en ritual med stort fokus på just mineraler som ger en fantastisk upplevelse, hälsosam cirkulation och skänker välmående och avslappning till kroppen. Inled gärna med någon fysisk aktivitet såsom simning, promenad i motionsspåren eller ett svettigt pass på gymmet.

Avsluta din ritual med att dricka vatten och vila, fortsätt gärna med din mineralkur hemma med Mineral Wellness Soak.


Andning är liv

För den optimala spaupplevelsen ska hela kroppen vara närvarande, så förbered dig genom en enkel andningsövning, Pranayama. Vad behöver du idag?

Öka din avslappning genom att stänga till höger näsborre med höger tumme på näsvingen. Andas in och ut, djupt men avslappnat, 10-15 andetag genom vänster näsborre.

Öka din energi genom att stänga till vänster näsborre med vänster tumme på näsvingen. Andas in och ut, djupt men avslappnat, 10-15 andetag genom höger näsborre.

 

Pris för sparitual
350 kronor (tillägg vid köp av dagspa)