Hooksherrgård Spa 2020 17

Spabehandling

Vet du inte riktigt vad du behöver? Det gör ingenting! Här är det enkelt att boka behandling. Hos oss är det helhetsupplevelsen som är det viktigaste - vi strävar alltid efter en unik och anpassad behandlingsupplevelse med det lilla extra. Med hjälp av välutbildade, professionella och kunniga terapeuter ser vi till att behandlingen passar ditt behov. Därför bokar du bara den tid du vill ha och bestämmer om du vill att fokus ska vara på ansikte, kropp eller fötter. Resten tar vi hand om. När du kommer till oss får du en konsultation av din terapeut som skräddarsyr din behandling. Bokar du en 50-minuters behandling eller mer, bjuder vi dessutom på din spaentré.

I behandlingstiden ingår 10 minuter fotbad med konsultation. Konceptet vi arbetar med kommer från det välkända märket Kerstin Florian och är utarbetat specifikt för att passa oss. Efter behandlingen kan du njuta i vårt spa eller i ett tyst och lugnt avslappningsrum.

Vi har både manliga och kvinnliga terapeuter tillgängliga.

Det finns en mängd behandlingar inom konceptet, till exempel:

  • Resultatinriktade ansiktsbehandlingar
  • Kroppspeeling
  • Inpackning
  • K-Lift
  • Massage
  • Pedikyr

Bokad tid   Pris mån-tors        Pris fre-sön      
60 min 895 kr 1 295 kr
90 min 1 295 kr 1 695 kr
120 min 1 690 kr 1 995 kr

 

Boende gäster med spapaket har 200 kr rabatt på behandling fredag-söndag vid bokning av minst 60 minuter.

 

Spabehandling för två - duobehandling

Känner du för romantik? Då ska ni boka en massagebehandling med en person du tycker om och gå på duobehandling. Här får ni även njuta av en underbar, avslappnande horisontaldusch som berör alla sinnen medan er terapeut växelvis ger en härligt avkopplande stund med massage. En fantastisk massageupplevelse där 25 minuter massage och 25 minuter horisontaldusch per person ingår.

Observera att vi pga covid-19 inte erbjuder duobehandlingar.

Pris mån-tor      60 min  795 kr per person 
Pris fre-sön 60 min 1095 kr per person

 

Quick Fix

Ont om tid, rastlös, eller bara behöver en quick fix? Våra korta behandlingar passar dig som vill ha en snabb uppfräschning (inkluderar inte fotbad och konsultation). Vid en quick fix tillkommer eventuell spaentré. Behandlingen kan bokas som uppgradering av befintlig behandling om du önskar, där spaentré ingår.

Priser och behandlingar quick fix

 

Behandling barn

Under vissa skollov välkomnas barn från 10 år till vårt spa. Dessa tider finns även möjlihghet att boka tex en duobehandling tillsammans med ditt barn.

Läs mer om behandling för barn

 

Vill du veta mer om spa på Hooks Herrgård?
Klicka på länkarna för mer information: spapaket,dagspa, behandling barn, quick fix-behandling, presentkort eller aktiviteter