Hooksherrgård Spa 2020 17

Spabehandling

Vet du inte riktigt vad du behöver? Det gör ingenting! Här är det enkelt att boka behandling. Hos oss är det helhetsupplevelsen som är det viktigaste - vi strävar alltid efter en unik och anpassad behandlingsupplevelse med det lilla extra. Med hjälp av välutbildade, professionella och kunniga terapeuter ser vi till att behandlingen passar ditt behov. Därför bokar du bara den tid du vill ha och bestämmer om du vill att fokus ska vara på ansikte, kropp eller fötter. Resten tar vi hand om. När du kommer till oss får du en konsultation av din terapeut som skräddarsyr din behandling. Bokar du en 50-minuters behandling eller mer, bjuder vi dessutom på din spaentré.

I behandlingstiden ingår 10 minuter fotbad med konsultation. Konceptet vi arbetar med kommer från det välkända märket Kerstin Florian och är utarbetat specifikt för att passa oss. Efter behandlingen kan du njuta i vårt spa eller i ett tyst och lugnt avslappningsrum.

Vi har både manliga och kvinnliga terapeuter tillgängliga.

Det finns en mängd behandlingar inom konceptet, till exempel:

  • Resultatinriktade ansiktsbehandlingar
  • Kroppspeeling
  • Inpackning
  • K-Lift
  • Massage
  • Pedikyr

Bokad
tid  
Pris mån-fre  
(tom fredag 13.15)    
Pris fre-sön
(from fredag 14.00)      
60 min 995 kr 1 295 kr
90 min 1 395 kr 1 695 kr
120 min 1 790 kr 1 995 kr

Boende gäster med spapaket har 100 kr rabatt på behandling vid bokning av minst 60 minuter.

 

Quick Fix

Ont om tid, rastlös, eller bara behöver en quick fix? Våra korta behandlingar passar dig som vill ha en snabb uppfräschning (inkluderar inte fotbad och konsultation). Vid en quick fix tillkommer eventuell spaentré. Behandlingen kan bokas som uppgradering av befintlig behandling om du önskar, där spaentré ingår.

Priser och behandlingar quick fix

 

Behandling barn

Under vissa skollov välkomnas barn från 10 år till vårt spa. Dessa tider finns även möjlihghet att bokabehandling för barn.

Läs mer om behandling för barn

 

Graviditet

Det finns inga strikta riktlinjer när det kommer till massage vid graviditet, men då man ofta rekommenderas att man avvaktar med massage till efter vecka 12 följer vi rekommendationen.

För dig som passerat vecka 12 har vi en gravidkudde som gör det mer bekvämt för dig.

Notera att vi har stängt för underhåll i spat vecka 27.
Den varma källan utomhus kommer att vara ur funktion även vecka 24 - 27.

Vill du veta mer om spa på Hooks Herrgård?
Klicka på länkarna för mer information: spapaket, dagspa, behandling barn, quick fix-behandling, presentkort eller aktiviteter