Rosen Rgb

Rum och frukost

Har du vägarna förbi och vill stanna till för en god natts sömn och en ljuvlig frukostbuffé? Du är varmt välkommen att titta in eller slå en signal för att se om vi har ett rum ledigt för dig.

Behöver man avkoppling är miljön i och kring herrgården en fantastisk plats att vistas på. Ta en promenad eller löptur i de vackra omgivningarna eller träna på gymmet med en av de vackraste vyerna. Eller varför inte bara njuta av en kopp kaffe i en av salongerna.

Finns det tid över för att unna sig lite extra rekommenderas att boka till en spaentré för att få tillgång till vårt härliga spa eller boka bord i restaurangen för att äta en bit mat.

 Efter en god natts sömn vaknar du till fågelkvitter och i restaurangen väntar en härlig frukostbuffé till en fantastisk utsikt över Hokasjöns lugna vatten.

RUM & FRUKOST

Övernattning
Frukostbuffé

 

EVENTUELLA TILLÄGG
Trerätters middag 650 kr
Spaentré från 495 kr
Greenfee från 400 kr

 

Vi tar emot Hotel Express i mån av plats.
Kontakta oss för bokning.

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka spaentré, en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00 och utcheckning från rummet sker senast klockan 11.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön. Meddela oss om du önskar boka bord.