Våra samarbetspartners

R_licens

R-licens

Det är viktigt för oss att visa att vi bryr oss om vårt samhälle. Vi har alla olika kompetens, bakgrund och en moralisk kompass som påverkar oss i vårt dagliga arbete. Vi har ett gemensamt mål. Att uppnå något större och bättre tillsammans. Där alla är stolta medarbetare och medvetna om sin viktiga roll inom organisationen.

Vi vill medverka till att långsiktigt bidra till en god företagskultur och samhällsutveckling där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat. Därför har Hooks Herrgård tilldelats en R-licens och valt ett etiskt förhållningssätt som företag och arbetsgivare. Tillsammans gör vi skillnad!

R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar företag vilka har ett etiskt förhållningssätt. Företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation. Med R-licens följer verktyg till att kontinuerligt arbeta med etik och ytterligare stärka etikens betydelse inom organisationen.

En R-licens kan tilldelas företag som vill främja etikens betydelse och ställa sig bakom R-licensens vision och etikpolicy. För att hitta dessa företag används rekommendationer från företag med samma synsätt på etik.

Småland Resorts Logga

Småland Resorts

Hooks Herrgård är en av anläggningar i Småland Resorts, som består av nio hotell och konferensanläggningar belägna i småländsk natur. Småland resorts erbjuder din konferens det bästa av Småland i form av gastronomi, värdskap och naturupplevelser. Anläggningarna är olika, alla med sin egen personlighet. Däremot delas en filosofi och en tanke om vad som krävs för en konferens som för verksamheter och medarbetare framåt. Alla är specialister på möten och erbjuder miljöer med det lilla extra.

Svghlogo

Svenska Golfhotell

På Svenska Golfhotell hittar du alltid utmanande golf, bekväma vistelser och fantastiska matupplevelser tillagat av duktiga kockar. Alla inom gångavstånd.

Hooks Herrgård är en utav grundarna till nätverket och är stolt medlemsanläggning.

Sigill Svenska Möten Webb

Svenska Möten

Att Svenska Möten, som är experter på möten och kvalitet, valt ut oss på Hooks Herrgård som en av de mötesanläggningar i Sverige som klarar deras höga kvalitetskrav, gör att vi sätter på höga hatten, sträcker på oss lite extra och tar stolta, långa kliv över markerna.

För dig som gäst innebär det att du kan vila tryggt i att vi håller hög kvalitet och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem, är Svanenmärkta och värnar om hållbarhet på alla sätt. Och självklart är grymma på riktigt bra möten.

Tillsammans med cirka 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige äger vi på Hooks Herrgård Svenska Möten