Hooksherrgård Golf 10

Golfbanor

Hooks Golfklubb är inte ”bara” en golfbana. Tillsammans med Hooks Herrgård erbjuder vi ett totalkoncept för bästa möjliga golfupplevelse. Hos oss kan Du uppleva två 18-hålsbanor med helt olika karaktärer. En vacker och öppen Parkbana som ligger utmed Hokasjön och en Skogsbana som går genom delvis tät skog och med en ”trolsk” atmosfär.

Klubbhuset är beläget i den ”gamla logen” som renoverats och gett klubben fina lokaliteter såsom reception, kansli, omklädningsrum, bastu, bubbelpool, shop och restaurang. Allt för klubbens och gästernas bästa. 


Läs om våra nyheter på golfbanan inför 2024

Greenfee 2024

Hooks GK tillämpar differentierad greenfee, vilket innebär att priset för greenfee skiftar beroende på säsong, veckodag och tid på dagen man vill spela.

Aktuell greenfee för respektive dag och tid visas alltid i MinGolf och MinGolfBokning när du söker tid. Klicka här för aktuell greenfee dag för dag

 


Hyra av golfbil   
                                 

18 hål     500:-     (Med läkarintyg 400 kr)

36 hål     800:-      (Med läkarintyg 700 kr)

Golfvagn - Vi hyr ut golfvagnar med korg för 80 kr per runda

Hyrklubbor -  Vi hyr ut klubbor. Ett set kostar 450 kr för en golfrunda

 

Träningsområde

Det finns generösa övningsmöjligheter med en driving range, ett övningsfält (170 meter långt) och olika närspels- och puttningsytor. I vår golfstudio har du möjlighet att få custom fitting där din sving analyseras för att sedan prova ut klubbor som passar ditt spel.

 

Banguider

Här kan du hitta banguider till Parkbanan och Skogsbanan: