Swimmingpool

Varmt välkommen till Hooks Herrgård Spa & Fitness

INFÖR ANKOMST PÅ DAGSPA

Även om vi ligger inbäddade i de småländska skogarna är det är enkelt att hitta till oss. När du anländer har du fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt tider i bokningsbekräftelsen. Och var inte orolig - vi hjälper dig med allt du behöver veta när du anländer.

Du hittar oss en trappa ner, till höger om herrgården. I receptionen finns vi alltid tillgängliga mellan klockan 9.00 till 20.00 söndag-torsdag och klockan 9.00-23.00 fredag-lördag.

För din kännedom har vi åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov. Under utvalda skollov har barn från 10 år tillgång till spa vissa tider och dagar.

Träning

Passa på att träna när du besöker oss. Vi erbjuder fantastisk utsikt över Hokasjöns lugna vatten.

 

Dagspapaket

Dagspa på Hooks Herrgård bokas alltid som ett paket med en trevlig måltid på anläggningen.

Börja till exempel med hotellfrukost i herrgårdens restaurang, eller avsluta förmiddagsspa med en lunch eller mat i spa innan avresa. Vid eftermiddagsspa kan du börja med en god räksmörgås eller lunch i herrgården/Bistron.

Har du bokat dagspa 17-20 eller 20-23? Du glömde väl inte att boka till din räksmörgås eller pokebowl? Dessa rätter serveras i spabaren under din spatid, tid bokas vid ankomst.

 

Övrigt

Behandling och dagspa kan avbokas senast 24 timmar innan bokad tid utan debitering. Därefter är avbokningen kostnadsfri mot uppvisande av läkarintyg.

Vid betalning med presentkort ber vi dig lämna presentkortet i spareceptionen vid ankomst.

 

Notera att vi har stängt för underhåll i spat vecka 27.
Den varma källan utomhus kommer att vara ur funktion även vecka 24 - 27.