Hooksherrgård Spa 80

Spa på Småländska

Ibland kan det vara skönt att förlänga helgen med en spaupplevelse en söndag eller att starta veckan på bästa sätt genom att komma bort och unna sig vardagslyx. Det är generellt lite lugnare hos oss dessa dagar, vilket ger dig en fridfull vistelse och dessutom gör det mindre avtryck i plånboken. Spa på småländska helt enkelt.

Kom hit och sjunk ner i vår ångande utomhuspool med utsikt över Hokasjön. Här tar du ett avkopplande bad i varma och kalla källor, njuter av bastulandskapet med uppfriskande upplevelseduschar och tar ett dopp utomhus i källorna intill sjökanten.

Efter en eftermiddag med avkoppling serveras en trerätters middag komponerad av säsongens smaker. På morgonkvisten serveras en kravmärkt frukostbuffé som förbereder dig för fler avkopplande och lugnande behandlingar. Du lämnar oss med ny ro, det vågar vi nästan lova.

SPAPAKET 14-17

 • Tillgång till spa & träning 14.00-17.00
 • Lån av badrock och handduk
 • Tofflor som gåva
 • Herrgårdens trerätters middag från 18.00
 • Övernattning i dubbelrum
 • Frukost

 

Pris från 1 585 kr per person

SPAPAKET 17-20

 • Tillgång till spa & träning 17.00-20.00
 • Lån av badrock och handduk
 • Tofflor som gåva
 • Herrgårdens trerätters middag från 20.30
 • Övernattning i dubbelrum
 • Frukost

 

Pris från 1 585 kr per person

Tillägg per person:
Rum i herrgården 500 kr/dygn eller svit 800 kr/dygn, enkelrum 300 kr/dygn

Begränsat antal platser per dag

Erbjudandet gäller med ankomst utvalda datum i november

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00, spareceptionen är bemannad från 9.00.

På avresedagen klockan 7.00-11.00 har du som boende gäst med spaentré tillgång till spa & gym (viss typ av städning kan förekomma under morgontimmarna). Spa på avresedagen förbokas på grund av begränsat antal platser.

Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov då barn från 10 år välkomnas i spat vardagar, pris 200 kr. Här hittar du information om barnspa.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka tid för middag och frukost inom en vecka. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att få bästa möjliga upplevelse och för undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan. 15.00 (13.30 vid spatid kl 14.00), utcheckning från rummet senast klockan 11.00. Vi ber er duscha och byta om på hotellrummet innan besök i spat samt att respektera bokade tider i spa & restaurang för att undvika köer.

Läs vår policy under pandemin