Hooksherrgård Spa 80

Spa på småländska

Ibland kan det vara skönt att förlänga helgen med en spaupplevelse en söndag eller att starta veckan på bästa sätt genom att komma bort och unna sig vardagslyx. Det är generellt lite lugnare hos oss dessa dagar, vilket ger dig en fridfull vistelse och dessutom gör det mindre avtryck i plånboken. Spa på småländska helt enkelt.

Kom hit och sjunk ner i vår ångande utomhuspool med utsikt över Hokasjön. Här tar du ett avkopplande bad i varma och kalla källor, njuter av bastulandskapet med uppfriskande upplevelseduschar och tar ett dopp utomhus i källorna intill sjökanten.

Efter en eftermiddag med avkoppling serveras ett glas mousserande vin i herrgårdens bar innan du sitter ner för en trerätters middag komponerad av säsongens smaker. På morgonkvisten serveras en härlig frukostbuffé som förbereder dig för fler avkopplande och lugnande behandlingar. Du lämnar oss med ny ro, det vågar vi nästan lova.

Gillar du musik och att hänga i salongerna efter middagen? Då tycker vi att du ska boka din vistelse en fredag eller lördag när vi erbjuder pianobar till kvällen, se datum och artister.

SPAPAKET 14-17

 • Tillgång till spa & träning 14.00-17.00
 • Lån av badrock och handduk
 • Tofflor som gåva
 • Ett glas mousserande vin en halvtimma innan middagstid
 • Herrgårdens trerätters middag från 18.00
 • Övernattning i dubbelrum
 • Frukostbuffé

 

Pris från 1 347 kr per person
Priset gäller med ankomst utvalda vardagar i maj, tex 21 och 26 maj

SPAPAKET 17-20

 • Tillgång till spa & träning 17.00-20.00
 • Lån av badrock och handduk
 • Tofflor som gåva
 • Ett glas mousserande vin en halvtimma innan middagstid
 • Herrgårdens trerätters middag från 20.30
 • Övernattning i dubbelrum
 • Frukostbuffé

 

Pris från 1 346 kr per person
Priset gäller med ankomst utvalda vardagar i maj, tex 21 och 26 maj

Tillägg per person:
Rum i herrgården 500 kr/dygn eller svit 900 kr/dygn, enkelrum 300 kr/dygn

 

Oftast erbjuder vi småländska priser på spapaket med ankomst söndag,
men även mitt i veckan kan de smyga sig in

Notera att vi har stängt för underhåll i spat vecka 27.
Den varma källan utomhus kommer att vara ur funktion även vecka 24 - 27.

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00 (till 23.00 vid kvällsspa), spareceptionen är bemannad från 9.00.

På avresedagen klockan 7.00-10.00 har du som boende gäst möjlighet att boka till spaentré för 100 kr per person. Observera att det förekommer visst underhåll under första morgontimmen, samt att alla källor och bastu inte är öppna.

Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov då barn från 10 år välkomnas i spat vardagar, pris 200 kr. Här hittar du information om barnspa.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 14 dagar innan ankomst, läs vår policy för specialkost.

Vi rekommenderar att boka middagstid i samband med bokning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan 15.00 (13.30 vid spatid kl 14.00), utcheckning från rummet senast klockan 11.00. Vi ber er duscha och byta om på hotellrummet innan besök i spat samt att respektera bokade tider i spa & restaurang för att undvika köer.