Hooksherrgård Kvällsspa 3

En slags skönare kväll

Livet ska bestå av saker man minns, tycker vi. Därför skapar vi minnesvärda stunder i allt vi gör, som du kan bära med dig i lång tid. Så när du kommer till oss på kvällsspa, kommer du märka att vi tänkt lite extra… På allt.

Din kväll börjar med middag i herrgården, omringad av 1700-talselegans njuter du av god mat och dryck.

När dimman från de varma källorna börjat stiga och skymningen lagt sig över Hokasjön, rör du dig mot spat. Där har vi tänkt på varje liten detalj för att skapa en så harmonisk upplevelse som möjligt, i dofter, upplevelser och behandlingar, i bastulandskap, kalla och varma källor. Du njuter ett slag, kanske smälter dagen som gått i bastun, simmar ett varv i poolen innan du tar dig till ditt hotellrum för en god natts sömn.

När du sedan vaknar utvilad väntar en stor, härlig frukostbuffé.

SPAPAKET 20-23 inkluderar
- Herrgårdens trerätters middag från 18.00-18.30
- Lån av badrock, tofflor och handduk
- Kvällsspa klockan 20.00-23.00
- Övernattning, del i dubbelrum
- Frukostbuffé

Pris från 1795 kr/person
Se dagspriser i vår onlinebokning

Tillägg per person: Rum i herrgården 500 kr/dygn eller svit 900 kr/dygn, greenfee 400-500 kr, enkelrum 300 kr/dygn

En slags skönare kväll är bokningsbar fredagar och lördagar 

Notera att vi har stängt för underhåll i spat vecka 27.
Den varma källan utomhus kommer att vara ur funktion även vecka 24 - 27.

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Inför kvällsspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-23.00. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år.

På avresedagen klockan 7.00-10.00 har du som boende gäst möjlighet att boka till spaentré för 100 kr per person. Observera att det förekommer visst underhåll under första morgontimmen, samt att alla källor och bastu inte är öppna.

 

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 14 dagar innan ankomst, läs vår policy för specialkost.

Vi rekommenderar att boka middagstid i samband med bokning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan 15.00 (från 13.30 för dig med spa från 14.00), utcheckning från rummet senast klockan 11.00 på avresedagen.