Herrgård_bil

Varmt välkommen till oss!

Yay! Vad roligt att du vill komma hit och besöka oss, vi ser verkligen fram emot att träffa dig. Här kan du läsa lite mer information inför ditt besök:

In- och utcheckning

Hotellrummet är alltid klart för incheckning från 13.30-16.00 beroende på vilket paket du har bokat. Och vet du? Du har naturligtvis gratis parkering hos. Som gäst hos oss har du alltid fri entré till vårt gym. Utcheckning sker klockan 10.00-12.30 på avresedagen, också enligt paketet du har bokat.

 

Golf

Har du bokat golfpaket hos oss? Kul! Om du inte hade ditt golf-ID tillgängligt när du bokade önskar vi att du hör av dig till oss med uppgifterna inom en vecka.

 

Spa

Har du bokat ett spapaket? Redan när du checkar in väntar badrocken på dig i ditt rum. All matnyttig information du behöver för en optimal spaupplevelse får du av vår spapersonal. Du får naturligtvis låna handduk, samt ett par tofflor som du gärna får ta med dig hem efter din vistelse.

Har du inte bokat spa till ditt besök? Vissa dagar finns möjlighet att boka spa på plats, men då vi har begränsat antal platser rekommenderas att boka spaentré i god tid innan ankomst.

Spaanläggningen ligger i anslutning till herrgården och den är bemannad klockan 9.00-20.00 (till 23.00 vid kvällspa). Från klockan 7.00 har du som boende gäst tillgång till spat, observera att det förekommer viss städning under morgontimmarna samt att spa på avresedagen förbokas pga begränsning av antal platser.

I vårt spa har vi har en åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov. Vecka 27-32 välkomnas tex barn från 10 år vardagar kl. 9.00-13.00 (pris 200 kr för barn som bor på hotellet).

 

Restaurang

Matupplevelsen är lika viktig som övriga upplevelser när du besöker oss. Vi har en härlig frukostbuffé som serveras klockan 7.00-9.30 på vardagar och klockan 7.00-10.30 på helger samt vecka 27-32.

Har du bokat ett paket där middag ingår? Middagstid bokas så snart som möjligt. Här kan du se kvällens meny samt barnmeny.

Om du har bokat logi & frukost ber vi dig kontakta oss för bordsbokning, bokning@hooksherrgard.se 

 

Övrigt

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Klart du vill! Vad sägs om en behandling, sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet? Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Vill du betala med presentkort? Meddela oss vid bokning och överlämna presentkortet till personalen i hotellreceptionen när du kommer.

 

Varmt välkommen till ett slags skönare liv

Notera att vi har stängt för underhåll i spat vecka 27.
Den varma källan utomhus kommer att vara ur funktion även vecka 24 - 27.