Konferenslokaler i Småland

Konferensrum i småland

På Hooks Herrgård, utanför Jönköping, finns alla konferenslokaler samlade på en plats. Här finns plats för det intima mötet, den utmanande utbildningen eller det stora eventet. Det finns 12 konferenslokaler och 8 grupprum, med plats för konferenser upp till 300 personer. I samtliga konferenslokaler bjuder vi på godis, frukt och vatten. Läs om våra konferenslokaler.

Utrustning

I våra konferenslokaler finns whiteboard, blädderblock samt block och pennor. Vi erbjuder den senaste tekniken med dator, projektor och ljudanläggning i samtliga konferenslokaler. Allt för att du smidigt ska kunna genomföra ditt möte, föreläsning eller din presentation. Ta endast med ett USB minne till föreläsningen, så fixar vi resten. I våra två största konferenslokaler finns det tillgång till trådlös mygga eller headset. Hörslinga och övrig utrustning hyrs in vid efterfrågan.

Möblering

Av erfarenhet har vi lärt oss att flexibilitet är en viktig faktor gällande konferenser. Olika slags möten kräver olika slags mötesrum. Vi erbjuder klassiska konferenslokaler och innovativa mötesrum. Du bestämmer själv hur du vill ha möblerat i lokalen. Vi kommer gärna med förslag och vägledning om du vill ha tips och råd, här kan du läsa om några av våra mötesmodeller.

After Work

På Hooks Herrgård kan man få after work alla dagar i veckan. Boka innan, så ser vi till att baren är bemannad.