Hooksherrgård Golf 14

Golfpaket med spa

Är du en av oss som älskar golf OCH spa? Du är inte ensam. Därför har vi kombinerat det bästa av två världar när du bokar golfpaket spa, som ger dig både den ultimata spa- och golfupplevelsen. Njut av spel på antingen Skogsbanan eller Parkbanan och de fantastiska omgivningarna kring herrgården. När rundan är över (som förhoppningsvis gick riktigt bra) kan du sjunka ner i en ångande utomhuspool eller prova en uppfriskande upplevelsedusch.

På kvällen serveras du en trerätters middag som du själv komponerar och avnjuter med utsikt över Hokasjön. När du vaknar utvilad efter en god natts sömn väntar en härlig frukostbuffé som bäddar för ytterligare ett par avkopplande timmar i vårt spa.

GOLFPAKET MED SPA

 • En greenfee
 • Tillgång till spa & träning*
 • Lån av badrock & handduk, tofflor som gåva
 • Herrgårdens trerätters middag
 • Övernattning i dubbelrum
 • Frukostbuffé

 

Se uppdaterade priser online

* Välj på spa 14.00-17.00, 17.00-20.00, 9.00-12.00

GOLFPAKET MED KVÄLLSSPA

 • En greenfee
 • Herrgårdens trerätters middag från kl 18.00
 • Tillgång till spa & träning kl 20.00-23.00
 • Lån av badrock & handduk, tofflor som gåva
 • Övernattning i dubbelrum
 • Frukostbuffé

Se uppdaterade priser online

Bokningsbart med ankomst fredag & lördag

Tillägg per person och dag:
Extra greenfee 400 kr måndag-torsdag/500 kr fredag-lördag, enkelrum 300 kr,
rum i herrgården 500 kr eller svit 800 kr

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Barn

Klart att barn är välkomna till oss. Pris för barn: 0 – 4 år gratis, 5 – 14 år 680 kronor. I priset ingår en trerätters barnmenyn, logi i extrasäng samt frukostbuffé. Åldersgräns i spat är 15 år, med undantag för vissa lov då vi välkomnar barn från 10 år vissa dagar och tider.

Spelar ditt barn golf? Välkommen att köpa till en juniorgreenfee, pris 200 kr/st.

 

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en skön behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00 och utcheckning från rummet sker senast klockan 11.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering.

På avresedagen klockan 7.00-10.00 har du som boende gäst möjlighet att boka till spaentré för 100 kr per person. Observera att det förekommer visst underhåll under första morgontimmen, samt att alla källor och bastu inte är öppna.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika dröjsmål.