Hooksherrgård Golf 14

Golfpaket med spa

Är du en av oss som älskar golf OCH spa? Du är inte ensam. Därför har vi kombinerat det bästa av två världar när du bokar golfpaket spa, som ger dig både den ultimata spa- och golfupplevelsen. Njut av spel på antingen Skogsbanan eller Parkbanan och de fantastiska omgivningarna kring herrgården. När rundan är över (som förhoppningsvis gick riktigt bra) kan du sjunka ner i en ångande utomhuspool eller prova en uppfriskande upplevelsedusch.

På kvällen serveras ett glas mousserande vin i herrgårdens bar innan du sitter ner för en trerätters middag som du själv komponerar och avnjuter med utsikt över Hokasjön. Gillar du musik och att hänga i salongerna efter middagen? Då tycker vi att du ska boka din vistelse en fredag eller lördag när vi erbjuder pianobar till kvällen, se datum och artister.

När du vaknar utvilad efter en god natts sömn väntar en härlig frukostbuffé innan fler aktiviteter väntar.

GOLFPAKET MED SPA

  • En greenfee
  • Tillgång till spa & träning 17.00-20.00
  • Lån av badrock & handduk, tofflor som gåva
  • Ett glas mousserande vin en halvtimma innan middagstid
  • Herrgårdens trerätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé

 

Se uppdaterade priser online

Tillägg per person och dag:
Extra greenfee 500 kr måndag-torsdag/600 kr fredag-lördag
Enkelrum 300 kr
Rum i herrgården 500 kr
Svit 900 kr

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Notera att vi har stängt för underhåll i spat vecka 27.
Den varma källan utomhus kommer att vara ur funktion även vecka 24 - 27.

Barn

Klart att barn är välkomna till oss. Pris för barn: 0 – 4 år gratis, 5 – 14 år 680 kronor. I priset ingår en trerätters barnmenyn, logi i extrasäng samt frukostbuffé. Åldersgräns i spat är 15 år, med undantag för vissa lov då vi välkomnar barn från 10 år vissa dagar och tider.

Spelar ditt barn golf? Välkommen att köpa till en juniorgreenfee, pris 200 kr/st.

 

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en skön behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00 och utcheckning från rummet sker senast klockan 11.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering.

På avresedagen klockan 7.00-10.00 har du som boende gäst möjlighet att boka till spaentré för 100 kr per person. Observera att det förekommer visst underhåll under första morgontimmen, samt att alla källor och bastu inte är öppna.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00.

På avresedagen klockan 7.00-10.00 har du som boende gäst med spaentré möjlighet att boka spa för 100 kr (viss typ av städning kan förekomma under morgontimmarna).

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 14 dagar innan ankomst, läs vår policy för specialkost.

Vi rekommenderar att boka middagstid i samband med bokning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.