Hitta din föreläsare

Externa föreläsare tillför något nytt, intressant, roligt eller engagerande. Kanske behövs det ett avbrott i konferensen eller någon som håller ihop hela programmet?

Vi samarbetar med några av Sveriges främsta föreläsare med ett brett utbud. Våra föreläsare berör ämnen som:
hälsa, inspiration, kommunikation, stresshantering, ledarskap, försäljning, stand up, mental träning och teambuilding.

Vilken föreläsare passar er bäst?

Mange

Magnus Carlson

Magnus Carlson är en eftertraktad inspirationsföreläsare inom teamutveckling. Erfarenheterna som konsult och ledarskapstränare varvar han med att inspirera team och organisationer för effektivare samarbete. Han har arbetat som ansvarig fys/mental coach sedan många år tillbaka i HV71. I rollen är han van att lyssna och coacha individer och team.

Magnus driver Carlson Communication och arbetar främst med förändrings/utvecklingsarbete. Målet är förbättrad arbetsmiljö och ökad prestation. Innehåll och teman anpassas till det som passar er bäst. Bra medarbetare gör varandra bättre! Hur bra kan vi må - vill du bli?

Sandra Furulund

I Sandras föreläsning fokuserar vi på oss själva som människor och vad vi kan göra för att få till en balans mellan aktivitet och återhämtning. Sandra tar dig med på en rundtur i stressfysiologin för att du bl. a. ska förstå hur din stressreaktion fungerar, varför du behöver återhämtning regelbundet och varför du kan bli stressad av dina tankar. Hon ger dig konkreta råd på vad du kan göra för att återhämta dig i vardagen och hur du kan göra för att minska på stresspåslag som sliter på dig istället för att hjälpa dig.

Sandra blandar kunskap, handfasta råd och egna insikter av stress och utmattning på ett inspirerande och förtroendeingivande sätt. Hon ger utrymme för reflektions- och diskussionsfrågor både enskilt och i bikupor. Föreläsningen är för medarbetare och chefer och kan göras som en insats i ert kontinuerliga arbetsmiljöarbete.

Sandra Furulund
Håkan Ericson

Håkan Ericson

Att bygga team och mentala processer är den röda tråden i Håkans föreläsningar. Han blev själv vad till Årets Ledare vid Idrottsgalan 2015, efter sin succéresa med U21-landslaget i fotboll. Håkan delar med sig av sina framgångar som ledare och vikten av balans i livet, struktur av enkelhet och en positiv människosyn. Han erbjuder föreläsningar i tre olika teman:

  • "Om vägen till Guldet", där ett målfokuserat team är nyckeln till framgång
  • "90-talisterna – vår framtid" - hur leder man den nya generationen? 
  • "Högpresterande team i harmoni – mitt ledarskap i 10 punkter"


Vill du skapa framgångsrika team? Boka Håkan Ericson.

Karin Frick & Stefan Odelberg

Boka Karin & Stefan till er fest – konferencier och underhållning i ett paket!

Stefan Odelberg är en av få artister i Sverige idag som på ett personligt sätt lyckas kombinera humor, action, magi och show till ett gemensamt paket som stavas underhållning. Det är inte själva magin som ligger i främsta rummet, utan snarare den spontantet som uppkommer under själva resan dit. Ni kommer att bli överraskade. Varje show är verkligen helt unik. Have fun!

Karin Frick är även en uppskattad konferencier och har bland annat varit speaker på en herrans massa idrottsgalor. Karin kan genom sin erfarenhet och sitt mycket omfattande kontaktnät inom sport, nöje, näringsliv och media skapa värde vid många olika typer av event.

Stefan och Karin kompletterar varandra på ett bra sätt och deras professionalitet lyfter vilken tillställning som helst.

Karin Och Stefan
Maria M

Maria Magnfält

Maria M förmedlar förankrad kärnfull kunskap för ett medvetet ledarskap, ett ökat självvärde och förbättrad kommunikation. Hon inspirerar med nya perspektiv inom självkännedom och personlig utveckling.

På ett finurligt lättsamt sätt levererar hon djupt mänskliga sanningar som vi alla känner igen oss i. Med en stor portion humor vänder hon ofta upp och ner på våra inlärda begrepp och föreställningar för att som hon uttrycker det: "Vända världen rätt."

Maria M är en rejäl vitamininjektion med lyskraft och hjärta som inte lämnar någon oberörd.

Stefan Sebö

En av Sveriges bästa och mest efterfrågade föreläsare inom området affärsutveckling, försäljning, medarbetarutveckling och konsten att utveckla vinnande team. Genom sitt arbete och sina seminarier och utbildningar har Stefan hjälpt tusentals människor att växa till nya höjder. Han får genomgående höga betyg för sin insats, främst p.g.a. sin energi, sitt engagemang och den inlevelse som han levererar. Hans bok "Resultat - Din guide till personlig framgång”, blev nominerad till årets ledarskapsbok och nu är han aktuell med nya boken: ”Konsten att skapa världens bästa företag. 7 faktorer för att lyckas"

Stefan anpassar och skräddarsyr sina insatser efter deltagarnas situation och önskemål. Läs mer på www.sebo.se

Sebo Ny (1)
Hasse Ny

Hasse Olsson

En energisk, provocerande okonventionell och rak föreläsare som inte lindar in enkla sanningar i bomull. Hasse levererar sanningar och egna erfarenheter i ett högt tempo som berör och engagerar publiken. Hasse är enligt många åhörare den mest uppfriskande och konkreta föreläsaren vi har på området försäljning.

Han ger oss formeln till all försäljning, han visar hur obehagligt konkret försäljningens vardag är, och hur viktigt det är med attityd och inställning när man vill bli framgångsrik inom försäljning. Hasse föreläser om en brutalt enkel metod för hur man kan coacha en säljorganisation och ger oss konkreta verktyg att arbeta med. För dig som vågar ta in en energisk, underhållande, rak och okonventionell föreläsare inom området försäljning.

Magnus Helgesson

Möt en av få topprankade föreläsare som talar utifrån sin egen entreprenörsresa. Med Magnus som föreläsare får du framför allt 3 saker: makalös energi, obotlig inspiration och enkla framgångsverktyg som bygger på erfarenhet och forskning om hur vi människor antingen skapar motgång eller framgång för oss själva.

Både i med och i motgång har relationer alltid varit Magnus viktigaste nyckel till framgång. Under föreläsningen får du veta vad som får människor att stanna i relationer och hur du med enkla medel bygger relationer som varar för evigt. Med lärdomar, misstag och framgång från affärsvärlden har Magnus nu utbildat sig till coach och föreläsare för att dela med sig av de verktyg som varit kritiska för att nå dit han är idag. Som bonus får alla deltagare Magnus e-bok ”Vägen Till Månen – 0 till 700 miljoner”!

Helgesson
Maria Nyast

Maria Nilisse Claesson

Vad skapar utveckling och framåtdriv med minsta möjliga insats för just ditt eller era team? Vilka områden ger mest utdelning att arbeta med? Vad behöver vi agera på redan idag för att vara konkurrenskraftiga i morgon? 

Team som utvecklas framgångsrikt har ett ledarskap och ett medarbetarskap där var och en ständigt fokuserar på förbättring och utveckling utifrån kvalitét, kundbehov och välmående. Det handlar om att få alla att gå åt samma håll.

Maria är ledarskapscoach och arbetar målmedvetet med att utveckla individer, team och organisationer. Hon är känd för att på ett professionellt och inspirerande sätt bidra med erfarenheter, kunskaper och konkreta tips för att skapa förändring för att med lust och mod ta det där extra steget mot nästa mål. En föreläsning designas utifrån era önskemål och behov och varvas med praktiska övningar som sedan kan appliceras praktiskt i den egna vardagen.

Codeq

Codeq, med Christer Johansson som föreläsare, är en av regionens större aktörer för utveckling av ledare, team och organisation. Innehåll anpassas i samråd med uppdragsgivare och ex på teman kan vara:
- Högpresterande Team, grupputveckling
- Personlighetstyper och beteendestilar, kommunikation
- ”Vad sitter i väggarna", vår företagskultur
- ”The right man or the bright man”, rekrytering
- ”Guldklockans tid är förbi”, kompetensförsörjning

Christer har en bakgrund som kompetens- och HR-chef i en större svensk koncern och har lång erfarenhet som ledarskaps- och organisationskonsult. Han har arbetat med ett stort antal ledningsgrupper och utbildar årligen ca 200 ledare. Tack vare hög kunskap om företagande och stor förankring i näringslivet har Christer hög förmåga att kombinera föreläsningar med workshops där teori omsätts till praktiskt genomförande.

Codeq