Dsc6179 Opg Maj22

Hitta din föreläsare

Externa föreläsare tillför något nytt, intressant, roligt eller engagerande. Kanske behövs det ett avbrott i konferensen eller någon som håller ihop hela programmet?

Vi samarbetar med några av Sveriges främsta föreläsare med ett brett utbud. Våra föreläsare berör ämnen som:
hälsa, inspiration, kommunikation, stresshantering, ledarskap, försäljning, stand up, mental träning och teambuilding.

Vilken föreläsare passar er bäst?

Magnus 2022 I

Magnus Carlson

Magnus Carlson är en mycket uppskattad inspirationsföreläsare i samband med personaldagar, ”bra medarbetare gör varandra bättre”.  
Vilka signaler ger jag till andra? Vad kännetecknar högpresterande team? Hur hanterar vi förändring och blir vinnare? Hur ger vi och tar vi emot feedback? Hur kan vi utveckla samarbetet mellan professionerna?

Som föreläsare ser han med fördel att få jobba med er som grupp och processa frågorna för att er behållning av tiden med honom skall bli så bra som möjligt. Magnus är certifierad och licensierad inom IDI, GDQ och Situationsanpassat ledarskap.


Läs mer om Magnus http://www.carlsoncommunication.se/

FSK Academy

Tillsammans med FSK Academy erbjuder vi flera möjligheter till kompetens- och grupputveckling, inklusive föreläsningar, workshops och utbildningar, skräddarsydda efter era behov. Våra miljöer vid Hooks Herrgård främjar kreativitet och delaktighet, både inomhus och utomhus. FSK anpassar upplägg och innehåll helt efter era önskemål.

Exempel på områden våra vänner på FSK Academy kan stödja: Försäljning & Kundresa, Affärsutveckling & Strategi, Samarbete & Kommunikation, Ledarskap – leda sig själv, leda andra, leda affären, Företagskultur och Värderingar, Medarbetarskap/Ambassadörskap eller Social Selling & Sociala Medier.

FSK erbjuder även moderatorer, programledare och producenter för att ta era event till nästa nivå.
Läs mer om FSK Academy

FSK Bild
Timeout

Time Out - konsten om att få gott om tid

Svaret på frågan "Vad är din största utmaning som ledare kommande år?" blir allt oftare tid. Under årtionden har organisationer slimmat & marginaler minskat. Vi jobbar när vi är sjuka, mejlar på kvällar, helger & på semestern. Vi har effektiviserat & effektiviserat.

Eller, har vi verkligen det? Produktiviteten i världen går ner enligt ekonomerna. De interna processerna blir flera, vi kontrolleras av våra system & får allt fler kommunikationskanaler som skriker på uppmärksamhet 24/7. Vi blir allt mer upptagna av varandra & kommer allt längre ifrån de vi är till för.

I privatlivet gäller samma sak. Utbudet av allt vi kan göra, gör att vi lägger till allt mer & till slut kanske vi inte ens hinner ringa vår mor trots att det är hennes höjdpunkt. Föreläsningen inspirerar, väcker tankar & reflektioner.

Läs mer om föreläsningen med Micke Darmell

Mötesboost

Inspirationsföreläsning - så skapar du meningsfulla möten.

Många medarbetare och chefer vittnar om för många möten, ojämn kvalité, för många kommunikationskanaler och att tiden är den största bristvaran. Känns det igen?

Föreläsningen är en vitamininjektion som inspirerar och ger dig och dina medarbetare/kollegor konkreta verktyg som ger svar på hur möten ska bli mera meningsfulla och effektiva. Föreläsningen belyser hur ni på ett enkelt sätt kan frigöra tid och få bättre resultat av varje möte.


Läs mer om föreläsningen med Micke Darmell

Micke Darmell
Susanneochjohan II (1)

LIKA OLIKA

För dig som vill bli bättre på att må bra! Johan Davidsson är den tidigare elithockeyspelaren som fortfarande tränar hårt, men snarare för att kunna äta chips än prestera på topp. Susanne Dalsätt är hälsocoachen som genom sin egen hälsoresa från sockerberoende soffpotatis till genomförandet av sex IRONMAN insett kraften i rätt kost och smart träning.


I föreläsningen LIKA OLIKA delar Johan & Susanne med sig av sin syn på hur man hittar sin inre drivkraft och och vilka verktyg om verkligen fungerar för den som satar på sin hälsa med ett HÅLLBART resultat i fokus.

Karin Frick & Stefan Odelberg

Boka Karin & Stefan till er fest – konferencier och underhållning i ett paket! Stefan och Karin kompletterar varandra på ett bra sätt och deras professionalitet lyfter vilken tillställning som helst.

Stefan Odelberg är en av få artister i Sverige idag som på ett personligt sätt lyckas kombinera humor, action, magi och show till ett gemensamt paket som stavas underhållning. Det är inte själva magin som ligger i främsta rummet, utan snarare den spontantet som uppkommer under själva resan dit. Ni kommer att bli överraskade. Varje show är verkligen helt unik. Have fun!

Karin Frick är även en uppskattad konferencier och har bland annat varit speaker på en herrans massa idrottsgalor. Karin kan genom sin erfarenhet och sitt mycket omfattande kontaktnät inom sport, nöje, näringsliv och media skapa värde vid många olika typer av event.

Karin Och Stefan
Håkan Ericson

Håkan Ericson

Att bygga team och mentala processer är den röda tråden i Håkans föreläsningar. Han blev själv vad till Årets Ledare vid Idrottsgalan 2015, efter sin succéresa med U21-landslaget i fotboll. Håkan delar med sig av sina framgångar som ledare och vikten av balans i livet, struktur av enkelhet och en positiv människosyn. Han erbjuder föreläsningar i tre olika teman:

  • "Om vägen till Guldet", där ett målfokuserat team är nyckeln till framgång
  • "90-talisterna – vår framtid" - hur leder man den nya generationen? 
  • "Högpresterande team i harmoni – mitt ledarskap i 10 punkter"


Vill du skapa framgångsrika team? Boka Håkan Ericson.

Stefan Sebö

En av Sveriges bästa och mest efterfrågade föreläsare inom området affärsutveckling, försäljning, medarbetarutveckling och konsten att utveckla vinnande team. Genom sitt arbete och sina seminarier och utbildningar har Stefan hjälpt tusentals människor att växa till nya höjder. Han får genomgående höga betyg för sin insats, främst p.g.a. sin energi, sitt engagemang och den inlevelse som han levererar. Hans bok "Resultat - Din guide till personlig framgång”, blev nominerad till årets ledarskapsbok och nu är han aktuell med nya boken: ”Konsten att skapa världens bästa företag. 7 faktorer för att lyckas"

Stefan anpassar och skräddarsyr sina insatser efter deltagarnas situation och önskemål. Läs mer på www.sebo.se

Sebo Ny (1)
Helgesson

Magnus Helgesson

Möt en av få topprankade föreläsare som talar utifrån sin egen entreprenörsresa. Med Magnus som föreläsare får du framför allt 3 saker: makalös energi, obotlig inspiration och enkla framgångsverktyg som bygger på erfarenhet och forskning om hur vi människor antingen skapar motgång eller framgång för oss själva.

Både i med och i motgång har relationer alltid varit Magnus viktigaste nyckel till framgång. Under föreläsningen får du veta vad som får människor att stanna i relationer och hur du med enkla medel bygger relationer som varar för evigt. Med lärdomar, misstag och framgång från affärsvärlden har Magnus nu utbildat sig till coach och föreläsare för att dela med sig av de verktyg som varit kritiska för att nå dit han är idag. Som bonus får alla deltagare Magnus e-bok ”Vägen Till Månen – 0 till 700 miljoner”!

Sandra Furulund

I Sandras föreläsning fokuserar vi på oss själva som människor och vad vi kan göra för att få till en balans mellan aktivitet och återhämtning. Sandra tar dig med på en rundtur i stressfysiologin för att du bl. a. ska förstå hur din stressreaktion fungerar, varför du behöver återhämtning regelbundet och varför du kan bli stressad av dina tankar. Hon ger dig konkreta råd på vad du kan göra för att återhämta dig i vardagen och hur du kan göra för att minska på stresspåslag som sliter på dig istället för att hjälpa dig.

Sandra blandar kunskap, handfasta råd och egna insikter av stress och utmattning på ett inspirerande och förtroendeingivande sätt. Hon ger utrymme för reflektions- och diskussionsfrågor både enskilt och i bikupor. Föreläsningen är för medarbetare och chefer och kan göras som en insats i ert kontinuerliga arbetsmiljöarbete.

Sandra Furulund