Hitta din föreläsare

Externa föreläsare tillför något nytt, intressant, roligt eller engagerande. Kanske behövs det ett avbrott i konferensen eller någon som håller ihop hela programmet?

Vi samarbetar med några av Sveriges främsta föreläsare med ett brett utbud. Våra föreläsare berör ämnen som:
hälsa, inspiration, kommunikation, stresshantering, ledarskap, försäljning, stand up, mental träning och teambuilding.

 

Magnus Carlsson

Magnus Carlsson

Magnus Carlson är en eftertraktad inspirationsföreläsare och process ledare inom personlig, team och organisations utveckling. Magnus erfarenheter som mångårig konsult och ledarskapstränare varvar han med att föreläsa och inspirera team och organisationer för effektivare samarbete.

Läs mer om Magnus Carlson

Håkan Ericson

Håkan Ericson

Att bygga team och mentala processer är den röda tråden i Håkans föreläsningar. Han erbjuder föreläsningar om ledarskap: `Om (-) Vägen till Guldet´, där ett målfokuserat team är nyckeln till framgång.`90-talisterna – vår framtid´, hur leder man den nya generationen? och `Högpresterande team i harmoni – mitt ledarskap i 10 punkter´.

Läs mer om Håkan Ericson

 

Sandra Furulund

Sandra Furulund

Sandra Furulund tar dig med på en rundtur i stressfysiologin för att du ska förstå hur din stressreaktion fungerar, varför du behöver återhämtning regelbundet och varför du kan bli stressad av dina tankar. Hon ger dig konkreta råd på vad du kan göra för att återhämta dig i vardagen och hur du kan göra för att minska på stresspåslag som sliter på dig istället för att hjälpa dig. Läs mer om Sandra Furulund

 

Karin Frick & Stefan Odelberg

Karin Frick & Stefan Odelberg

Boka Karin Frick & Stefan Odelberg till er fest – konferencier och underhållning i ett paket som lyfter festen till en ny nivå.

Läs mer om Karin och Stefan

Magnus Helgesson

Magnus Helgesson

Magnus Helgesson är en av få topprankade föreläsare som talar utifrån sin egen entreprenörsresa. Med Magnus som föreläsare får du framför allt 3 saker: makalös energi, obotlig inspiration och enkla framgångsverktyg som bygger på erfarenhet och forskning om hur vi människor antingen skapar motgång eller framgång för oss själva.

Läs mer om Magnus Helgesson

Hasse Olsson

Hasse Olsson

Hasse Olsson en energisk, provocerande okonventionell och rak föreläsare som inte lindar in enkla sanningar i bomull. Han levererar sanningar och egna erfarenheter i ett högt tempo som berör och engagerar publiken. Hasse föreläser om en enkel metod för hur man kan coacha en säljorganisation och ger oss konkreta verktyg att arbeta med.

Läs mer om Hasse Olsson

Emanuel Nilsson

Emanuel Nilsson

Emanuel Nilsson föreläser om sina insikter och lärdomar från sin utbrändhet som ung entreprenör för att han vill hjälpa människor att prestera och samtidigt må bra. Emanuel vill både beröra och inspirera sina lyssnare. Hans slutsatser och fokus är konstruktivt och positivt.

Läs mer om Emanuel Nilsson

Peter

Peter "Peppe" Ekmark

Peter ”Peppe” Ekmark är en annorlunda chef inom MTG-koncernen. Hans föreläsningar handlar om vikten av att leva sin dröm, om att våga och om vikten av att brinna. Både i med och motgång. Oavsett om det handar om att öka försäljningen, utveckla ledarskapet eller bara få lite inspiration till konferensen är ”Peppe” fantastisk då han lämnar ingen oberörd.

Läs mer om Peter ”Peppe” Ekmark

Codeq

Codeq

”Människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten”.

Codeq är specialister på att hitta uppåtvindarna och förbättrar prestationer genom att utveckla och lyfta medarbetare, ledare och team.

Läs mer om Codeq

Stefan Sebö

Stefan Sebö

Låt Stefan Sebö möta dina medarbetare eller kunder i ett inspirerande och utvecklande seminarie om varför vissa företag blir vinnare och inte andra. Om varför rätt attityd är viktigare än kunskap och hur man gör för att skapa glädje i arbetet såväl som i sitt privatliv.

Läs mer om Stefan Sebö

Renata Chlumska

Renata Chlumska

Hon sysselsätter sig med extrema utmaningar och talar om äventyret och allt det ger. Renata tar på ett engagerande sätt oss med in i hennes värld samtidigt som hon skapar bryggor till den vanliga vardagen och arbetslivet här hemma och förmedlar att med rätt inställning och attityd kan vi alla nå toppen.

Läs mer om Renata Chlumska

Spektiv

Spektiv

Spektiv utvecklar organisationer, ledarskap och medarbetarskap in i framtiden. Det enkla är det kraftfulla! Vad behöver vi agera på redan idag för att vara konkurrenskraftiga i morgon? Möt Maria i en aktiv och lärande workshop som designas utifrån era önskemål och behov.

Mats Danielsson

Mats Danielsson

”Framgångsrikt bemötande eller vett och etikett på jobbet. Små knep kan göra underverk på arbetsplatsen och i affärslivet”
Mats Danielsson, Etikettdoktorn

Läs mer om Mats Danielsson