Golferens – den perfekta konstellationen för teambuilding och en trevlig stund med kollegor och kunder

Konferens är för de flesta synonymt med föredrag och möten med inslag av teambuilding-aktiviteter, där syftet är att med övriga deltagare ta sig an uppgifter som ska stärka lagkänslan och samarbetet. De olika övningarna och aktiviteterna i sin tur förknippar många med kluriga uppgifter som man med varandras intelligens ska lista ut, matlagningskurser som handlar om att laga mat med och till varandra eller kanske roliga quiz om 80-talsdängor eller sportlegender genom tiderna. Många av dem är ofta återkommande som de flesta är bekanta med.

Kan man underlätta och stärka en grupp genom teambuilding? Svaret är ja, och det är är nog inte många särskilt förvånade över. Då en grupp ska samarbeta och tillsammans göra ett bra jobb är en förutsättning att alla får möjlighet att lära känna varandra.

Som kollegor har man nytta av att kontinuerligt utveckla och förstärka samarbetet och samhörigheten, vilket många gånger också är bra att sträva efter när det gäller kundrelationerna. Dock är det en fördel att se över vilka konstellationer som finns inom just ert företag och låta ert specifika syfte och mål styra valet av aktiviteter och upplägg.

Framgångsrika företag vårdar sina relationer

Framgångsrika företag brukar vara skickliga på att vårda sina relationer, både intern och externt. I detta har golferens, alltså golf kombinerat med konferens, under de senaste åren blivit ett populärt alternativ för att förena nytta med nöje.

Företagsgolf är ett självklart verktyg och en perfekt konstellation för att vårda dessa relationer, då man vid få andra tillfällen har chansen att samla ihop en så pass stor skara under så många timmar – och dessutom ha kul.

Att kombinera effektiva möten med utomhusaktivitet och motion, nätverkande med rolig teambuilding och viktiga beslut med en trevlig golfrunda är det perfekta upplägget som dessutom brukar falla de flesta i smaken – oberoende av om det är första gången man håller i en golfklubba eller om man är en inbiten golfentusiast.

Omtalade golfbanor och moderna möteslokaler på Hooks Herrgård

Hooks Herrgård erbjuder moderna möteslokaler med tillgång till all teknisk utrustning som kan tänkas krävas för smidiga och lyckade möten under konferensen. När dagens möten väl är avklarade ligger driving rangen enbart en långputt från konferenshuset och erbjduer 15 utslagsplatser där konferensgrupper kan boka golflektioner med egen instruktör, antingen i golfstudion eller utomhus. I golferens på Hooks Herrgård ingår en greenfee, men ni kan även välja att arrangera en golftävling.

Anläggningen har massor att erbjuda och med över 50 års erfarenhet av golf- och konferensarrangemang får ni med garanti en minnesvärd konferens med det lilla extra på Hooks Herrgård.

Sätt upp tydliga mål gällande vad ni vill uppnå med dagen och bestäm en agenda därefter. Vi på Hooks Herrgård hjälper er gärna att planera dagen så att allt flyter på utan onödiga avbrott och att ni får ut så mycket som möjligt av dagen. Vi tar hand om hela upplägget från början till slut så att ni kan fokusera på varandra eller kunderna.