Boka konferens i Småland

Boka konferens på Hooks Herrgård

Välkommen till en unik konferensmiljö nära Jönköping

Hooks Herrgård ligger i Småland, ett par mil söder om Jönköping. Med det unika läget, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö, är Hooks Herrgård en naturlig mötesplats för konferens, event och möten.

Unik konferensmiljö

Härlig 1700-tals miljö blandas med toppmoderna konferenslokaler. Förutom den vackra miljön har vi den bästa maten, det bekväma boendet, ett härligt spa, två golfbanor och fantastiska medarbetare. Vi anser att Hooks Herrgård har Smålands trevligaste konferensmiljö, det tycker våra gäster också.

Stora möjligheter – boka konferens med spa, golf och aktiviteter

På Hooks Herrgård finns gott om plats för konstruktivt tankearbete med möteslokaler som rymmer upp till 300 personer. Lägg därtill möjligheter till spännande aktiviteter, inte minst spa och golf. Hooks Herrgård har allt man kan förvänta av ett konferenshotell i toppklass.

Konferens Hooks Herrgård

Konferensservice

Innan ankomst planerar du din konferens tillsammans med konferensbokningen. Vi erbjuder dessutom en tilläggstjänst som innebär att du som konferensbokare redan från start kan få hjälp med digital inbjudan och anmälningsformulär om du vill slippa lägga tid på det administrativa runt bokningen. En tjänst som göra att du kan fokusera på program och innehåll istället för administration.

Vårt konferenscenter är bemannat med serviceinriktad personal som finns till din hjälp. Konferensvärdinnorna stämmer av program och önskemål vid ankomst för att säkerställa att ert möte kommer bli lyckat. De bistår även med teknisk support, kopiering och övrig service.

Erfarenhet

Hooks Herrgård är en av de första konferensanläggningarna som skapades i Sverige. När Sigvard Edberg på sextiotalet kom på idén att bygga ett konferenshus var det många som tyckte att han var galen. Inte kan man väl kombinera konferens med god mat och boende? Det blev snart bevisat att Sigvard var helt rätt ute. Idag har Hooks Herrgård snart 50 års erfarenhet av konferenser och möten.

Läs mer om och boka våra konferenspaket: