Konferens i Småland

Hooks Herrgård ligger i Småland, ett par mil söder om Jönköping. Med det unika läget, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö, är Hooks Herrgård en naturlig mötesplats för konferens, event och möten.

Unik miljö

Härlig 1700-tals miljö blandas med toppmoderna konferenslokaler. Förutom den vackra miljön har vi den bästa maten, det bekväma boendet, ett härligt spa, två golfbanor och fantastiska medarbetare. Vi anser att Hooks Herrgård har Smålands trevligaste konferensmiljö, det tycker våra gäster också.

Stora möjligheter

På Hooks Herrgård finns gott om plats för konstruktivt tankearbete med möteslokaler som rymmer upp till 300 personer. Lägg därtill möjligheter till spännande aktiviteter, inte minst spa och golf. Hooks Herrgård har allt man kan förvänta av ett konferenshotell i toppklass.

Konferensservice

Innan ankomst planerar du din konferens tillsammans med Helene och Mia på konferensbokningen. Vi erbjuder dessutom en tilläggstjänst som innebär att du som konferensbokare redan från start kan få hjälp med digital inbjudan och anmälningsformulär om du vill slippa lägga tid på det administrativa runt bokningen, så att du kan fokusera på program och innehåll istället.

Vårt konferenscenter är bemannat med serviceinriktad personal som finns till din hjälp. Konferensvärdinnorna stämmer av program och önskemål vid ankomst för att säkerställa att ert möte kommer bli lyckat. De bistår även med teknisk support, kopiering och övrig service.

Erfarenhet

Hooks Herrgård är en av de första konferensanläggningarna i Sverige. När Sigvard Edberg på 60-talet kom på idén att bygga ett konferenshus var det många som tyckte att han var galen. Inte kan man väl kombinera konferens med god mat och boende? Det blev snart bevisat att Sigvard var helt rätt ute. Idag har Hooks Herrgård snart 50 års erfarenhet av konferenser och möten.