Konferens

Vill du ha mer än en vanlig konferens?

Det vill vi också, därför bestämde vi oss tidigt att erbjuda mer än bara lokaler för möten och istället skapa platser för möjligheter. Vi pratar om möjligheter som skapas i ett unikt läge mittemellan Stockholm, Göteborg och Malmö, 25 minuter söder om Jönköping. Med möjligheter menar vi de förutsättningar som skapas med hjälp av naturen runt omkring, oavsett om det handlar om en golfrunda eller en skogspromenad. Möjligheter som främjas i de anrika salongerna från 1700-talet eller i vårt spa, i möten runt borden, med pennor och block eller god mat från fantastiska kockar, i skålar och skratt. Eller i eftertanke med en avec på ett av våra 103 hotellrum. Om du söker en härlig, kontrastrik och unik konferensupplevelse för upp till 250 övernattande gäster, har du hittat rätt. 

Aktiviteter, föreläsning & underhållning

Att sätta ihop en konferens lika skräddarsydd som outfiten du bar på ditt bröllop eller som dina favoritskor, är vår högsta prioritet. Och vi tror stenhårt på att kombinationen av en tydlig agenda och flexibla möten skapar framgång. Har ni inte läst 5 tips för att lyckas med dina konferenser? Gör det. Att erbjuda smarta lösningar, aktiviteter och platser som främjar kreativitet och effektivitet gör vi därför på flera sätt så att det passar just dig och ditt team.

Du hittar mängder av inspiration, aktiviteter och möjligheter i länkarna här bredvid, och om du hellre vill att vi löser det åt dig är det bara att du hör av dig!

 

Kontakt & information
Heléne, Lisabeth, Mia & Frida


E-mail: konferensbokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Vill du veta mer om det lilla extra för konferensen?
Klicka på länkarna för mer information: konferenslokaler, aktiviteter, föreläsare, underhållning eller konferenspaket

Läs även mer om: konferens med övernattning, konferens med spa eller konferens på herrgård