Konferens på Herrgård

Konferens på herrgård

Om du letar efter den ultimata platsen för er konferens ska du höra av dig till oss på Hooks Herrgård. Vi erbjuder er den unika möjligheten till konferens på vår herrgård.

Ett par mil söder om Jönköping intill Hokasjön hittar du Hooks Herrgård vackert beläget. Med det unika läget, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö, är Hooks Herrgård en naturlig mötesplats för konferens, event och möten.

En inspirerande konferens på Hooks Herrgård

Hos oss njuter ni till fullo av konferens på herrgård med allt vad det innebär. Härlig 1700-tals miljö blandas med toppmoderna konferenslokaler. Hos oss hittar du vacker miljö, bekvämt boende, förstklassig service, gott om plats för konstruktivt tankearbete med möteslokaler som rymmer upp till 300 personer samt möjligheter till spännande aktiviteter.

Vi har erbjudit skräddarsydda lösningar och upplevelser i många år och är en av Sveriges första konferensanläggningar. Det gör att vi har alla förutsättningar och erfarenheten att hjälpa dig skapa en lyckad konferens. Hos oss på Hooks Herrgård är allt möjligt. Vi skräddarsyr din konferens så att det blir precis så bra som du vill ha den.

Gör din konferens till något utöver det vanliga – boka er konferens på Hooks Herrgård.