Frukost 34

Frukostbuffé

Finns det någon bättre start på dagen än hotellfrukost? För våra boende gäster ingår alltid frukost och den serveras i Herrgårdens restaurang med fantastisk utsikt över Hokasjön. Vilket vi skulle säga gör att den om möjligt smakar ännu bättre!

Du komponerar såklart själv din frukost från buffé – vi ser bara till att det finns ett fräscht, nyttigt och varierat utbud. På vår frukostbuffé finns grovt och ljust bröd med pålägg och grönsaker, yoghurt och fil med flingor, müsli och bär.

Här kan du dricka färskpressad apelsinjuice eller smoothie från Brämhult eller ta en uppfriskande energishot. Önskar du något varmt finns det äggröra och bacon, kokt ägg och pannkakor med sylt & grädde på buffén. Nybryggt kaffe från Zoégas och goda teer finns som alternativ på varm dryck och till den finns såklart något sött att avsluta frukosten med.

Frukostbuffén är kravmärkt och anpassas efter säsong, så möjligheten finns även att hitta uppskuren frukt eller en sillbit på buffén.

Buffé under pandemi

Frukostbuffén är för tillfället något begränsad för att undvika köer. Det finns plasthandskar och handsprit som vi rekommenderar att man använder och vi ser till att uppläggningsfat och bestick byts ut frekvent.

För att begränsa antalet gäster bokar även du som boende gäst en tid för frukost. Om du som gäst inte känner dig bekväm med buffé finns möjlighet att beställa frukost kvällen innan och vi serverar frukost till bords vid utsatt tid alternativt frukostbricka på rummet.

 

Begränsat antal platser

För att kunna hålla avstånd i restaurangen har vi ett begränsat antal platser, som är reserverade för våra boende gäster i första hand.

Vardagar kan det finnas platser kvar för gäster som vill kombinera sitt spabesök med frukost, men på helger har vi tyvärr ingen möjlighet att erbjuda frukost för ej boende gäster i dagsläget.

 

För förfrågan om frukostbokning kontakta bokningen på telefon 0393-210 80 eller bokning@hooksherrgard.se