Flower

Våra festlokaler

Friden

FRIDEN

I de gamla källarvalven ligger Friden som sitt läge till trots, är en ljus och härlig matsal för sällskap upp till 40 personer.

Matsalen ligger vägg i vägg med Herrgårdens restaurang och passar utmärkt om ni gärna vill vara lite mer för er själva, till exempel för ett möte eller vill botanisera under en vinprovning ostört.

VERANDAN

Pompa och ståt på menyn? Då passar Verandan perfekt. Framför Hokasjöns majestätiska vy dansar ni över golv som burit både bröllopsgäster, grevar och baroner. Om vädret tillåter, ser vi gärna att ni öppnar dörrarna till den anslutande terrassen och skålar för livet under stjärnhimlen.

Verandan rymmer 62 personer med sittning vid runda bord. Precis intill ligger ståtliga Bernadotte-salongen med ljuskrona för trevligt häng efter middagen.

Hooksherrgård Verandan 5
Bistro

HOOKS BISTRO

Är ni ett större sällskap som vill skåla in kvällen på terrassen framför den prunkande golfbanan innan en välsmakande middag? Underbart. Då är vår Bistro det självklara valet. Den rymmer nämligen upp till 120 personer, där möjligheter finns för buffé, grillning eller en klassisk trerättersmiddag.

Eftersom vi tycker om att erbjuda det där lilla extra, ser vi gärna att ni startar med en fördrink på terrassen och avslutar med att skåla in natten på den engelska puben Hook’n Slice intill.

RÄNNET

Hit kan ni bjuda många. Rännet rymmer nämligen 300 personer, eller vid runda bord 168 personer. Högt i tak, på alla sätt, dansar ni mer eller mindre galant fram till småtimmarna.

Och skulle ni vilja byta miljö efter middagen, går det fint att förflytta sig en trappa ner till Bistron.

IMG 8889

Se även lokalerna live i vår områdeskarta