Höj stämningen med rätt underhållning

Kanske är det den där stunden på kvällen när kollegorna slappnar av, "goes with the flow"och kläcker de mest oväntade idéerna? Underhållningen kallar vi pricken över i:et, det som får minnen att skapas och en bättre gemenskap uppnås.

Vi samarbetar med några av de bästa artisterna i trakten och hjälper såklart även till att boka artister efter önskelista.

Vilken underhållning passar er bäst?

Livequiz

Live quiz

Låtarna i quizen framförs av en trubadur och det är en varierad blandning av välkända sånger från 50-talet fram till idag. Vi utlovar en humoristisk kväll med mycket glädje och sång. En av fördelarna med denna aktivitet är att det är ett väldigt flexibelt event. Vare sig ni vill ha ett välbehövligt avbrott i en konferens eller höja stämningen efter en trerätters middag.

Efter grundomgången stiger spänningen. Finallagen har tagit plats för att göra upp om äran och den tjusiga pokalen. Nu gäller det inte bara att vara snabb i tanken utan även att ha bra koll på låttexter, vilket har visat sig inte vara helt lätt även om trubaduren bjuder på klassiska låtar.

Så kan det låta

Har du sett programmet Så ska det låta någon gång? Och kanske känt - "det där kan jag också!" Detta kanske är tillfället då du kommer ganska nära och får möjlighet att tävla både med och emot dina kollegor.

I denna roliga musiktävling kommer lagen mötas i mängd olika kategorier, allt från intron, textremsor, första & sista minuten. Det gäller att ha koll på olika musikgenrer, omskrivna texter och refränger. En fartfylld och rolig aktivitet från början till slut! Tidsåtgång 2 timmar.

I samarbete med Aventi

Gitarr
Lyckofigur Julbord (2)

Lyckofigur

Med smittande energi, humor och självdistans har Lyckofigur snabbt blivit ett eftertraktat alternativ när det är dags att anlita showunderhållning för publik i alla åldrar. Pop- och rockklassikerna blandas med favoriter Du har glömt att Du fortfarande kommer ihåg och när kvällen närmar sig sitt slut varken kan eller vill benen längre vara still!

Lyckofigur har även musikaliska temakvällar i deras repetoar, t.ex. Beatles, ABBA, Cornelis, Elvis. Eller varför inte allsång, karaoke, schlager, pianobar eller trubadur.

MAME

Boka en helhetslösning med vår samarbetspartner MAME Artistförmedling & Nöjesproduktion. Med artist och DJ Michael Abrahamsson i spetsen kan vi erbjuda en fartfylld kväll.

-Mingel/Champagnemingel (Livemingelmusik ca 0-60 min)
-Livemusicquiz (ca 45-60 min)
-Livemusik
-DJ/Dans
-Teknik & ljus

Lyssna på lite klipp och läs mer om MAME

Mameiii
DSC 0284

Musikquiz

Det här är en rolig frågesport om musik, film och tv-serier. Vad heter Jerry Williams egentligen och vem spelade huvudrollen i filmen ”Top Gun”? Roligt och spännande med hög igenkänningsfaktor! Önskar man, kan man själv styra frågesporternas inriktning – kanske bara schlager, bara 80-talsmusik eller bara musik om vatten? 

Aktiviteten tar 45 min – 1,5 timme men vill man kan man naturligtvis påverka tidsramen genom att utöka/minska antalet frågor eller dela in det i delmoment. Alla frågor visas via projektor eller på tv-skärmar och musiken samt frågesportledarens röst går ut genom ljudanläggning så att alla hör bra, oavsett sällskapets storlek.

Normalt sett spelar vi upp musiken via högtalare men vid önskemål kan Lyckofigur även framföra livemusik i samband med quizet.

I samarbete med Lyckofigur

Happiness

Happiness är en fartfylld och rivig humorshow med stand-up comedy, imitationer, sketcher samt med musik från 50-talet och fram till idag av bl.a. Duffy, Elvis, Pharrell Williams och Connie Francis m.fl. Det bjuds på överraskande möten, imitationer av skådespelare och tv-personligheter, lyssna även till en berömd och skruvad Bamseimitation med många kända röster.

Happiness är en rivig humorshow med sköna låtar, en gnutta nostalgi, humor, soul, pop & rock n ´roll, värme och glädje! Av och med: Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson.

Humorshowen kan spelas för både stora och små sällskap och sammanhang, föreställningen passar perfekt till konferensen, företagsfesten eller eventet.

Happiness
Jimmy (1)

Magi

Bjud in magikern Jimmy Carlsson för att tillföra lite magi till konferensen.

Jimmy skräddarsyr showen efter era önskemål. Exempel på föreställningar kan vara stand-up magi, scenmagi, mingelmagi eller konferenciermagi.

Förvänta er en förtrollande afton med Jimmy!

 

Mordmysterium

Alla är misstänkta – en är skyldig. Nu kan du uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en god middag. Perfekt för personalfest, kick-off, kundträff, konferens eller firmafest. Det är ett  spännande koncept att lösa ett Mordmysterium genom diskussion och improvisation. Alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som mordgåtan ska lösas.

Alla deltagare får en egen karaktär med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Under en middag pågår ständigt nya utspel med utpressning, förtal, köp och handel. Det gäller att ta reda på så mycket information som möjligt under middagen för att kunna lista ut vem mördaren är. Middagen blir garanterat en succé med många skratt. Tid: 3-4 timmar, max antal 30 pers.
För mer information:  www.mordmysterium.se

 

Mordmysterier Ny