Middag 22

Weekend på Hooks Herrgård

Tiden flyger verkligen förbi. Snart har vi i familjen Edberg kallat Hooks Herrgård vår stolthet i 60 år. Anläggningen som vi drivit och utvecklat under alla år. Och vi har fortfarande så mycket visioner för den anrika herrgården. Idag finns både andra, tredje och fjärde generationen på Hooks Herrgård. Hos oss blir du alltid varmt välkomnad - och när du kliver in genom dörrarna möts du av värmen från brasan medan salongerna intill bjuder in till avkoppling och inspirerande samtal ända fram på småtimmarna. Till oss är du alltid välkommen, du kan njuta av en avkopplande spaweekend, herrgårdsweekend, romantisk weekend eller varför inte en golfweekend?

 

Aktiviteter

Hos oss finns det alltid saker att göra. Här bjuds du in till en familjär herrgårdsweekend med stimulerande och roliga aktiviteter eller lugn och ro i vårt spa om du vill njuta av varma bad och härliga, avslappnande behandlingar. I närheten hittar du golfbanan där du kan slå ett par slag eller gå en runda om du precis som vi, älskar den ljuva sporten med den lilla vita bollen. Området kring herrgården bjuder på varierande promenadstråk i vackra, småländska skogar och Hokasjön precis intill ger möjlighet till en stilla roddtur eller fiske. Men vi tycker det är minst lika härligt att bara sitta framför brasan och njuta med en bra bok. Du väljer vad som passar dig.

 

Gastronomi

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700 tals-elegans och utsikt över Hokasjön. Middagen avslutas med fördel med en kopp gott kaffe en trappa upp i en stämningsfull salong.

Vill du veta mer om weekends på Hooks Herrgård?
Klicka på länkarna för mer information: spapaket,, golfpaket, våra hotellrum, träning, presentkort eller aktiviteter