Rñnnet

Konferenstips

Vi är bra på möten, det vågar vi säga eftersom Svenska Möten gett oss sin kvalitetsmärkning. Tack vare den kunskapen kan vi erbjuda en unik konferensupplevelse och samtidigt dela med oss av tips kring vad som är viktigt för att skapa en riktigt bra konferens.

5 tips för att lyckas med dina konferenser ”The Hooks way”

1) Mjukstarta på plats
Vi tycker starten är bland det viktigaste eftersom den ligger till grund för och skapar förutsättningar för hela dagen. Därför vill vi börja skönt och avslappnat, med god frukost och en stärkande kopp kaffe.

 

2) Tydlig agenda
Även om det kan verka självklart, har vi många gånger upplevt att konferensdeltagare missat att ta viktiga beslut eftersom en tydlig agenda och tidsplan inte skapats eller hållits. För att nå effektivitet och resultat förespråkar vi därför en tydlig plan för dagen, naturligtvis med god mat och förtäring i pauserna kombinerat med rörelse av olika slag.

 

3) Tanka med rätt energi
Godis och stillasittande i all ära, men vi ser vilken skillnad det blir i pigghet och kreativitet om vi erbjuder frukt, smoothies, energishots och matiga smörgåsar istället – mellan riktiga måltider och bensträckare, löprundor eller ett slag på golfbanan. Rätt energi tar er längre.

 

4) Boka en extern föreläsare
Ibland kan vi behöva inspiration och kunskap från nya håll, att bjuda in en extern föreläsare kan därför vara precis den push i rätt riktning som dina medarbetare behöver. Vi samarbetar med en rad duktiga föreläsare inom områden som försäljning, ledarskap, stresshantering, mental hälsa och teambuilding.

 

5) Utnyttja hela konferensanläggningen
Vi menar verkligen hela; allt från golfbanor, spa, skog och restauranger till möteslokaler och Hokasjöns strandkant. Att byta miljö, mixa rörelse med möten eller till och med ha mötet på golfbanan, tror vi främjar både kreativitet, diskussioner och resultat.