Konferens med övernattning

Med sin härliga 1700-tals miljö kan Hooks Herrgård erbjuda dig konferens med övernattning i toppklass. Med sitt unika läge mellan Stockholm, Göteborg och Malmö är det den perfekta mötesplatsen en konferens med övernattning.

Vår uppgift är att ta hand om dig och ditt sällskap på bästa sätt för att ni ska kunna fokusera på att konferera. Vi skräddarsyr konferensen efter dina önskemål och givetvis hjälper vi till med teknisk support, kopiering samt allmän service under själva konferensen. Våra kockar förser er med god mat, både frukost, lunch och middag, så vi garanterar att du ska slippa gå hungrig under konferensen. Våra anställda ser alltid till att du får dina krav och önskemål uppfyllda och gör allt för att ni ska känna er som hemma hos oss.

Många paket för konferens med övernattning

I vårt paket för konferens med övernattning ingår:

  • Ankomstkaffe med smörgås, kaffe. Smoothie och juice.
  • Lunchbuffé med två varmrätter, sill till förrätt och ostkaka med sylt och grädde till efterrätt
  • Eftermiddagskaffe med hembakade kakor, frukt nötter och juicer
  • Trerätters middag inklusive kaffe
  • Övernattning
  • Frukostbuffé

Att övernatta ger alltid en viss typ av lugn till konferensen. Ingen är stressad hem till något på kvällen utan alla vet att de under ett dygn ska tillbringa den i goda kollegors sällskap. Att dessutom få spendera en natt i något av våra fräscha rum och morgonen efter vakna upp till en god frukost som avnjuts med ett vackert landskap utanför fönstret kan nog inte ge mer inspiration. Vi på Hooks Herrgård kommer göra allt i vår lag för att ni ska bli nöjda.

Kombinera konferensen med en rolig aktivitetet

Du kan självklart kombinera våra konferenser med någon aktivitet, så som teambuilding och gruppövningar, äventyrliga aktiviteter samt underhållning och nöjen. Då vi har två 18-hålsbanor intill knuten kan vi givetvis ordna med golfturneringar. Dessa banor är väl ansedda bland Sveriges golfspelare. Parkbanan är den lätta av dem, den är rak och öppen. Skogsbanan kräver lite mer skicklighet och är mer dold. Båda golfbanorna ligger i en vacker natur och det är en fröjd att bara gå med som caddie.

Om du inte spelar golf kan man som vi beskrev ovan ordna andra typer av aktiviteter och en av dem skulle kunna vara en avkoppling i vårt spa. Att sjunka ner i en varm pool efter en lång dag innan middag, det låter väl inte helt fel?

Varmt välkomna till en unik 1700-talsmiljö hos oss på Hooks Herrgård! Vi ser fram emot att ta hand om ert företag under en konferens med övernattning.