sommar utekälla

Dagspa student

För dig som behöver koppla bort från studier och har möjlighet att ge dig själv tid till vardagslyx rekommenderar vi att besöka oss en vardag. Dessutom har du som student ett förmånligare pris på lovfria förmiddagar vid ankomst måndag till fredag.
Spa på Småländska kallar vi det.

Förmiddagen tillbringar du i spat med upplevelseduschar, bastulandskap, fotbad och kneipp. Här finns gott om plats för att koppla av och njuta av lugnet. Med utsikt över den vackra Hokasjön kan du bada i både varma och kalla källor eller dricka en uppfriskande grön smoothie i vår ångande utomhuspool. Du kanske till och med vågar dig på ett uppfriskande dopp i sjön precis utanför? Särskilt vinterbad sägs ha mycket positiv inverkan på kropp och själ.

Som spagäst är du välkommen att träna på egen hand i vårt gym med fantastisk utsikt.

I dagspa förmiddag ingår: 

  • Frukostbuffé, räksmörgås eller pokebowl
  • Spaentré 9.00-12.00 eller 10.00-13.00
  • Lån av badrock & handduk samt tofflor som gåva
  • Kerstin Florian produkter i duschrummet
  • Tillgång till gym

 

Pris
Måndag-fredag från 440 kr/person

* För att ta del av erbjudandet visa legitimation samt giltigt Mecanat-kort för studenter (gäller ej skolungdom). Erbjudandet gäller ej under lovdagar, samt ej i samband med andra erbjudanden.

Erbjudandet kan ej bokas online, kontakta oss på 0393-21080 för bokning (vid bokning online kan inte rabatten återbetalas)

 

För bokning och information

Uppge Dagspa student vid bokning för att erhålla studentpris (kan ej bokas online)

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Notera att spat är stängt för underhåll vecka 26

Inför dagspa

Vi tillämpar förskottsbetalning på dagspa, betalningslänk skickas i samband med bekräftelsen.

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-20.00. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov. Klicka här för att läsa mer information inför dagspa och regler kring avbokning av spa och behandling.


Behandling

Vill du boka till en behandling till ditt dagspa? Klart du vill. Med hjälp av välutbildade, professionella och kunniga terapeuter ser vi till att behandlingen passar ditt behov. Därför bokar du bara den tid du vill ha och bestämmer om du vill att fokus ska vara på ansikte, kropp eller fötter. Resten tar vi hand om. När du kommer till oss får du en konsultation av din terapeut som skräddarsyr din behandling. Våra behandlingar