Lunchmeny

Herrgårdens restaurang
vecka 47

MÅNDAG 

Vegetarisk Bourguignon med potatispuré

Pankostekt sej med linsragu och sojabönor

Asiatisk fläsksida med nudelwok och wokade grönsaker

TISDAG 

Böngryta med rotfrukter och vegetarisk chorizo

Pocherad långa med musselsås och krossad potatis

Järpa med champinjonsås och potatispuré

ONSDAG 

Vegetarisk Bourguignon med potatispuré

Halstrad lax med vitvinssås och pepparrotspotatis

Högrev med barbequesås och bakad potatis

TORSDAG 

Böngryta med rotfrukter och vegetarisk chorizo

Pocherad torsk med bönmix, tartarsås och saffranssris

Chili con carne med crème fraiche och ris

 

FREDAG 

Vegetarisk Bourguignon med potatispuré

Havets wallenbergare med hummersås och potatispuré

Grillad ryggbiff med bearnaisesås och vitlöksstekt potatis

 

LÖRDAG

Vegetarisk Bourguignon med potatispuré

Ugnsbakad lax med musslor, sandefjordssås och pepparrotspotatis

Grillad rumpstek med romanesco, syrad rödlök, rödvinssås och västerbottenkaka

Kall jultallrik samt småvarmt och dessertbuffé - 445 vuxen, 285 barn
Klicka här för att läsa mer om jultallrik 

 

SÖNDAG

Vegetarisk Bourguignon med potatispuré

Rödtunga med hummersås, svart stenbitsrom och kokt potatis

Rådjursbourguignon från Hags vilt serveras med potatispuré

Kall jultallrik samt småvarmt och dessertbuffé - 445 vuxen, 285 barn
Klicka här för att läsa mer om jultallrik 

 

Dagens lunch

Sallad, bröd och smör, val av dagens fisk, kött eller vegetarisk samt kaffe och dessertbuffé

Pris 190 kr
Barn 110 kr 4-14 år, 0-3 år fritt

Lunch serveras:

Måndag-fredag 11.30-13.30
Lördag-söndag 12.30-14.00

Förbokning 0393-210 80 eller bokning@hooksherrgard.se
Drop In i mån av plats 13.00-13.30 måndag-fredag (helger endast förbokning)