Dagspa Par

Dagspa eftermiddag

Vill du komma bort en stund på dagen? Välkommen! Det här paketet är förlagt på eftermiddagen, med spa från kl 14.00 inleder du med god lunch innan du tar dig vidare till spat och med spa från kl 17.00 äter du en räksmörgås eller pokebowl i spabaren.

 I spat tillbringar du en välbehövlig stund i en avkopplande oas med upplevelseduschar, fotbad och kneipp. Med utsikt över den vackra Hokasjön kan du bada i både varma och kalla källor eller dricka en uppfriskande grön smoothie i vår ångande utomhuspool. Du kanske till och med vågar dig på ett uppfriskande dopp i den iskalla sjön precis utanför?

Som spagäst är du välkommen att träna på egen hand i vårt gym med fantastisk utsikt. Dagspa kan kombineras med en sparitual, för den ultimata upplevelsen.

DAGSPA 14.00-17.00:

- Lunch 13.15-13.30 (vardag i Bistron, helg i herrgården)
- Spaentré 14.00-17.00
- Lån av badrock och handduk
- Tofflor som gåva
- Kerstin Florian-produkter i duschrummet
- Tillgång till gym

Pris
Måndag-torsdag      från 625-675 kr
Fredag & söndag    från 725-775 kr
Lördag                    från 825-875 kr

DAGSPA 17.00-20.00:
- Räksmörgås eller Pokebowl med kyckling, lax eller vegansk
   (välj rätt i steg 2 i onlinebokningen)
- Spaentré 17.00-20.00
- Lån av badrock och handduk
- Tofflor som gåva
- Kerstin Florian-produkter i duschrummet
- Tillgång till gym

Pris
Måndag-torsdag         675 kr
Fredag och söndag     775 kr
Lördag                        875 kr

Boka dagspa online

Dagspa 14.00-17.00 vardag är bokningsbart en månad innan ankomst.
Då vi har begränsat antal platser i spat har våra boende förtur till spa 17.00-20.00 alla dagar samt 14.00-17.00 helg. Lediga platser släpps måndagen veckan innan.

Dagspa i mellandagarna släpps måndagen veckan innan (gäller för ankomst 26-30/12 samt 1-8/1).
Spa är reserverat för hotellgäster 24 samt 31 december)

Bokas online eller kontakta oss på bokning@hooksherrgard.se eller 0393-210 80 för bokning.

För information

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Inför dagspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-20.00. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov. Du kan även boka till frukost och lunch till ditt besök, ta kontakt med oss så hjälper vi dig med det. Klicka här för att läsa mer information inför dagspa och regler kring avbokning av spa och behandling.

Vill du ta med ditt barn på dagspa? Läs mer om dagspa barn här. 

Sparitual

Vill du maximera din spavistelse med en sparitual? Vi erbjuder sparitualer som du utför själv med hjälp av väldoftande produkter från Kerstin Florian. Du väljer mellan två ritualer, Vederkvick eller Rofylld. Båda ritualerna inkluderar fyra viktiga delar; fysisk aktivitet, mental avkoppling, hälsosam kost och behandling. Efter din sparitual kan du njuta av lugn och ro i ett tyst rum i behandlingsavdelningen. Våra sparitualer

Behandling

Vill du boka till en behandling till ditt dagspa? Klart du vill. Med hjälp av välutbildade, professionella och kunniga terapeuter ser vi till att behandlingen passar ditt behov. Därför bokar du bara den tid du vill ha och bestämmer om du vill att fokus ska vara på ansikte, kropp eller fötter. Resten tar vi hand om. När du kommer till oss får du en konsultation av din terapeut som skräddarsyr din behandling. Våra behandlingar


Aufguss

Visste du att Aufguss är en form av terapi som utförs i bastun? Aufguss betyder ”hälla på” och görs i grupp i en bastu av en s.k. ”gusvärd” som är med inne i bastun och leder ritualen. Den ska ge förnyad energi, smidig hud och en utrensande effekt. Aufguss stärker ditt immunsystem, renar kroppen och bidrar till mental avkoppling. Herrgårdens 25 minuters Aufguss erbjuds nästintill alla vardagar och ingår dessa dagar i din spaentré, vill du göra upplevelsen ännu bättre kan du njuta av vår 45-minuters ritual. Läs mer om vår upplevelse Aufguss.