Hooksherrgård Kvällsspa 3

En slags skönare kväll

Livet ska bestå av saker man minns, tycker vi. Därför skapar vi minnesvärda stunder i allt vi gör, som du kan bära med dig i lång tid. Så när du kommer till oss på kvällsspa, kommer du märka att vi tänkt lite extra… På allt.

Din kväll börjar med middag i herrgården, omringad av 1700-talselegans njuter du av god mat och dryck. När dimman från de varma källorna börjat stiga och skymningen lagt sig över Hokasjön, rör du dig mot spat. Där har vi tänkt på varje liten detalj för att skapa en så harmonisk upplevelse som möjligt, i dofter, upplevelser och behandlingar, i bastulandskap, kalla och varma källor till glaset med mousserande vin i spabaren. Du njuter ett slag, kanske smälter dagen som gått i bastun, simmar ett varv i poolen innan du tar dig till ditt hotellrum för en god natts sömn. När du sedan vaknar utvilad väntar en stor, härlig ekologisk frukostbuffé.

En slags skönare kväll inkluderar: 
- Herrgårdens trerätters middag från kl 17.30 (innan spa)
- Lån av badrock, tofflor och handduk
- Kvällsspa klockan 19.30-22.30
Obs ändrad tid pga alkoholförbudet, då vi måste stänga våra lokaler 22.30. 
- Övernattning, del i dubbelrum
- Kravmärkt frukostbuffé

Pris från 1 585-2 485 kr - se uppdaterade priser i vår online bokning

En slags skönare kväll är bokningsbart fredagar och lördagar tom 4 april

Inför kvällsspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-22.30. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år.

På morgonen klockan 7.00-9.00 har du som boende gäst med spaentré tillgång till spa & gym (viss typ av städning kan förekomma under morgontimmarna).

 

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka tid för middag och frukost inom en vecka. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att få bästa möjliga upplevelse och för undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan. 15.00, utcheckning från rummet senast klockan 11.00.