Weekendpaket

Weekendpaket

Unna dig det lilla extra, ta en paus från vardagen och låt oss skämma bort dig. Till Hooks Herrgård kan man åka på weekend alla dagar i veckan. Njut av en herrgårdsweekend med smakfull middag, en god natts sömn och en härlig frukostbuffé.

WEEKENDPAKET TVÅ DYGN
Herrgårdens trerätters meny eller middagsbuffé, två kvällar*
Övernattning i dubbelrum, två nätter
Kravmärkt frukostbuffé

Pris
Ankomst lördag-torsdag 3 070 kr per person
Ankomst fredag 3 470 kr per person

Enkelrumstillägg 600 kr

WEEKENDPAKET ETT DYGN
Herrgårdens trerätters meny eller middagsbuffé*
Logi, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Ankomstdag                     Pris per person
Söndag 1 585 kr
Måndag-fredag 1 685 kr
Lördag 1 985 kr
Enkelrumstillägg 300 kr

* Den 1 oktober 2018 till 30 april 2019 serveras herrgårdens trerätters middag på buffé pga renovering av herrgårdens restaurang. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang.

Barn

Vi välkomnar självklart barn på våra weekendpaket. Pris för barn: 0-4 år gratis, 5-14 år 480 kr. I priset ingår rätt från barnmeny, logi i extrasäng samt frukostbuffé.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka spaentré, en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering  och utcheckning från rummet sker  senast kl 11.00.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull middag med naturliga råvaror av hög kvalité.  Meddela oss om eventuella allergier i förväg, så har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 350 kr.