Rofyllt boende

 

Vilket rum passar dig bäst? På Hooks Herrgård finns 249 bäddar fördelade på 103 rum i olika rumskategorier. Rummen är fördelade i åtta olika byggnader; Herrgården och flyglarna: Frökenflygeln, Kavaljersflygeln, Rosenflygeln, Traktörflygeln, Sjövillan, Strandstugan samt Sörlängan.

Vill du bo lyxigt i en svit?

På området finns flera nyrenoverade sviter, belägna i Herrgården och i Sörlängan. Här bor man i ett hotellrum med det lilla extra. Sviten i Sörlängan erbjuder egen uteplats, eldstad och badrum med badkar. I Herrgården är sviterna på två plan med sovrum och garderober på övervåningen och soffgrupp samt badrum med badkar på nedre plan.

Dubbelrum, större dubbelrum eller enkelrum

Merparten av våra hotellrum är dubbelrum, 56 stycken finns det i de olika byggnaderna. Det finns 21 rum som är större än ett ordinärt dubbelrum. Vissa av dessa rum erbjuder 4-6 bäddar, i bäddsoffa eller dagbädd, vilket kan vara praktiskt för en barnfamilj. Av de återstående rummen är 3 små dubbelrum och 17 enkelrum.

Bekvämligheter

Samtliga rum har minibar, tv, telefon, toalett och dusch samt tillgång trådlöst nätverk. Några av rummen har badkar eller AC och andra har en egen uteplats eller balkong med fantastisk utsikt. I Strandstugan kan du vakna upp och ta ett morgondopp direkt från verandan. Samtliga rum är rökfria, men det finns några rum där medföljande hund eller katt är tillåten.