Rofyllt boende

Vara rum

Vilket rum passar dig bäst? På Hooks Herrgård finns 239 bäddar fördelade på 103 rum i olika rumskategorier. Rummen är fördelade i åtta olika byggnader; Herrgården och flyglarna: Frökenflygeln, Kavaljersflygeln, Rosenflygeln, Traktörflygeln, Sjövillan, Strandstugan samt Sörlängan.

Vill du bo lyxigt i en svit?

På området finns en nyrenoverad svit, som är belägen i Sörlängan. Här bor man i ett hotellrum med det lilla extra och sviten erbjuder egen uteplats, eldstad och badrum med badkar. När du bokar svit ingår en halvflaska mousserande vin och frukt på rummet vid ankomst (Gäller bokningar med ord. priser).

Dubbelrum, större dubbelrum eller enkelrum

Merparten av våra hotellrum är dubbelrum, 56 stycken finns det i de olika byggnaderna. Det finns 26 rum som är större än ett ordinärt dubbelrum, vissa av dessa rum har dessutom bäddsoffa. Rummen har då fyra till sex bäddar, vilket kan vara praktiskt för en barnfamilj. De återstående 20 rummen är enkelrum.

Bekvämligheter

Samtliga rum har minibar, tv, telefon, toalett och dusch samt tillgång trådlöst nätverk. Några av rummen har badkar eller AC och andra har en egen uteplats eller balkong med fantastisk utsikt. I Strandstugan kan du vakna upp och ta ett morgondopp direkt från verandan.