Om Hooks Herrgård

herrgardsjo rgb

Hooks Herrgård är fylld med sköna upplevelser för alla. Med det natursköna läget intill Hokasjön strax söder om Jönköping har Hooks Herrgård blivit den naturliga mötesplatsen för både konferens och privata besök.

Härlig 1700-tals miljö blandas med toppmoderna konferenslokaler och skapar tillsammans Smålands trevligaste konferensmiljö. Lägg därtill alla möjligheter till spännande aktiviteter, inte minst golfen.

Två golfbanor ligger vackert intill Herrgården, Parkbanan och Skogsbanan.

Öppettider

Hotellreception
Måndag-fredag     7.00-21.00
Lördag-söndag     7.00-20.00

Efter receptionens stängning finns barpersonal till er hjälp.

Spareception
Måndag-söndag   9.00-20.00

Restaurang
Måndag-söndag     7.00-15.00 samt 18.30-21.30
Frukost vardag       7.00-9.30, helg 7.00-10.30 (samt vecka 26-32)


In- och utcheckning

Incheckning från kl 15.00. Senast tid för utcheckning är kl.10.00 på vardagar och 11.00 på helger samt under juli.

Hotellrum

Våra hotellrum har toalett och dusch (i vissa rum finns badkar), minibar, arbetsplats, trådlöst internet, telefon och TV. Samtliga rum är rökfria, men hunden har möjlighet att följa med till några utav våra rum.

På Hooks Herrgård finns 103 hotellrum varav, 5 sviter, 22 kingsizerum, 56 dubbelrum, 3 små dubbelrum och 17 enkelrum. Läs mer om våra rum.

Möten och konferens

20 konferenslokaler med kapacitet för 2-300 personer. Läs mer om konferens.

Aktiviteter

Gym, kanoter, båtar, motionsslinga samt trådlöst internet har du som hotellgäst kostnadsfritt. På området finns två golfbanor och en spaanläggning som du har tillgång till mot avgift. Se alla våra aktiviteter.

Miljöprofil

Hooks Herrgård är licensierat av Svanen och uppfyller Svanens hårda miljö- och klimatkrav för hotell. Vår frukostbuffé är kravmärkt och vi använder oss av närproducerad mat i den utsträckning vi kan, både för miljön skull och för att vi är måna av de producenter som finns i vårt närområde.

Ägarförhållanden

Hooks Herrgård ägs av Familjen Edberg sedan 1963. Drivs idag av tredje generationen och fjärde generationen finns nu också i verksamheten.

Kedjetillhörighet

Hooks Herrgård ingår i Svenska Spahotell, Svenska Möten, Svenska Golfhotell och Småland Resorts.

Referenser

Läs våra gästers ord om oss.

Partners

En av våra styrkor är att vi omger oss av samarbetspartners som vi litar på och som kompletterar och underlättar vårt arbete.

Transport

Till Hooks Herrgård finns möjlighet att åka buss och tåg (stationen finns 4 km från herrgården). Om inte kollektivtrafiken passar dina planer är du välkommen att kontakta oss för att boka din resa, vi har avtal med både taxi-och bussbolag.

Tillgänglighet

Hos oss år alla gäster välkomna, såväl till konferensen som till spa och hotellrum. Tre av våra hotellrum är tillgänglighetsanpassade och hissar finns i Herrgården, Sörlängan och i Klubbhuset (till vår största konferenslokal). I vårt spa finns en mobil handikapplift och hela spaanläggningen är tillgänglighetsanpassad. Om du är rullstolsbunden eller har andra utmaningar med tillgänglighet ber vi dig att meddela oss innan ankomst, så att vi är förberedda för att hjälpa till med liften och att du har rätt hotellrum bokat inför din ankomst.

Parkering

På området parkerar du kostnadsfritt. Parkera på angivna parkeringsplatser.

Hitta hit

Strax intill E 4 – tre mil söder om Jönköping, utmed väg 30 mot Växjö, ligger Hooks Herrgård. Vägbeskrivning