Dagspa småland

Spapaket Classic

När du vill komma bort ett slag

Ibland kan det vara skönt att komma bort. Kom hit och sjunk ner i vår ångande utomhuspool med utsikt över Hokasjön. Här tar du ett avkopplande bad i varma och kalla källor, njuter av bastulandskapet med uppfriskande upplevelseduschar och tar ett dopp utomhus i källorna intill sjökanten.

Efter en eftermiddag med avkoppling serveras en trerätters middag komponerad av säsongens smaker. På morgonkvisten serveras en kravmärkt frukostbuffé som förbereder dig för fler avkopplande och lugnande behandlingar. Du lämnar oss med ny ro, det vågar vi nästan lova.

 

När du inte riktigt vill att helgen ska ta slut 

Spapaket classic en söndag? Självklart! Skippa söndagsångesten och förläng helgen med oss. För vet du vad? Söndag är nog den absolut bästa dagen att komma hit. Det är generellt lite lugnare, vilket ger dig en fridfull och avkopplande avslutning på veckan och dessutom gör det mindre avtryck i plånboken. Spa på småländska helt enkelt.

SPAPAKET CLASSIC ETT DYGN

 • Tillgång till spa & träning
 • Lån av badrock och handduk
 • Tofflor som gåva
 • Herrgårdens trerätters middag
 • Övernattning i dubbelrum
 • Frukost

 

Pris från 1 585 kronor per person
Se uppdaterade priser online

SPAPAKET CLASSIC TVÅ DYGN

 • Tillgång till spa & träning
 • Lån av badrock och handduk
 • Tofflor som gåva
 • Herrgårdens trerätters middag, två kvällar
 • Övernattning i dubbelrum, två nätter
 • Frukost, två dagar

 

Pris från 3 570 kronor per person
Se uppdaterade priser online

Tillägg per person:
Rum i herrgården 500 kr/dygn eller svit 800 kr/dygn, greenfee 400 kr/st, enkelrum 300 kr/dygn

Barn

Klart att barn är välkomna till oss. Pris för barn: 0 – 4 år gratis, 5 – 14 år 480 kronor. I priset ingår en trerätters barnmenyn, logi i extrasäng samt frukostbuffé.

Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov då barn från 10 år välkomnas i spat vardagar, pris 200 kr. Här hittar du information om barnspa.

 

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00, spareceptionen är bemannad 9.00-20.00.

På morgonen klockan 7.00-9.00 har du som boende gäst med spaentré tillgång till spa & gym (viss typ av städning kan förekomma under morgontimmarna).

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka tid för middag och frukost inom en vecka. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att få bästa möjliga upplevelse och för undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan. 15.00, utcheckning från rummet senast klockan 11.00.