Golfpaket med spa

spa o golf

Kombinera det bästa av två världar genom att unna dig och någon du bryr dig om den ultimata spa- och golfupplevelsen i Småland. Spela golf på en utav våra golfbanor, bli serverad en middag av högsta klass och vakna upp till en härlig frukostbuffé innan du kan njuta av en förmiddag på spaavdelningen.

Golfbanorna är stängda för säsongen. Om du vill planera inför första rundan till våren finns möjlighet att boka till nedan priser från 8 april 2019.

GOLFPAKET MED SPA ETT DYGN
Spaentré
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny eller middagsbuffé*
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé
Greenfee

Ankomstdag                     Pris per person
Söndag 1 885 kr
Måndag-fredag 2 285 kr
Lördag 2 685 kr

Tillägg: Enkelrum 300 kr, rum i herrgården 500 kr per person

* Fram till 30 april serveras herrgårdens trerätters middag på buffé pga renovering av herrgårdens restaurang. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang.

Boka online

GOLFPAKET MED SPA TVÅ DYGN
Spaentré en dag
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny eller middagsbuffé, två kvällar*
Övernattning, del i dubbelrum, två nätter
Kravmärkt frukostbuffé, två dagar
Greenfee, två greenfee á 18 hål

Ankomstdag                     Pris per person
Fredag 4 070 kr
Övriga dagar 3 770 kr

Tillägg: Enkelrum 400 kr, rum i herrgården 1000 kr/person

* Fram till 30 april serveras herrgårdens trerätters middag på buffé pga renovering av herrgårdens restaurang. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang.

Boka online


Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spaentré har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Våra kockar tillagar en smakfull middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss om eventuella allergier i förväg, då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Under april renoveras restaurangen och middagsbuffé serveras i herrgårdens salonger, 1 maj öppnar vårt nya kök och restaurang.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 350 kr.