Golfpaket med spa

spa o golf

Kombinera det bästa av två världar genom att unna dig och någon du bryr dig om den ultimata spa- och golfupplevelsen i Småland. Spela golf på en utav våra golfbanor, bli serverad en tre rätters middag av högsta klass och vakna upp till en härlig frukostbuffé innan du kan njuta av en förmiddag på spaavdelningen.

GOLFPAKET MED SPA ETT DYGN
Spaentré
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé
Greenfee

Ankomstdag                     Pris per person
Söndag 1 785 kr
Måndag-fredag 2 285 kr
Lördag 2 485 kr
Enkelrumstillägg 300 kr
Tillägg för rum i herrgården 200 kr

GOLFPAKET MED SPA TVÅ DYGN
Spaentré en dag
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny, två kvällar
Övernattning, del i dubbelrum, två nätter
Kravmärkt frukostbuffé, två dagar
Greenfee, två greenfee á 18 hål

Pris 3 770 kr per person
Tillägg för boende i herrgården 400 kr/person
Enkelrumstillägg 600 kr

Erbjudande:
Boka ditt golf- och spapaket online med kampanjkod: online och få 10 % rabatt! (Erbjudandet gäller med bokningar tom 15 oktober 2017).

Boka direkt

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00, från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig. Vecka 26-32 serveras middagsbuffé istället för trerätters middag, se våra sommarpaket.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 335 kr.